TIG zavarivači za rad u Francuskoj

Licenciranoj Agenciji za zapošljavanje Novotek Radna Snaga potrebni TIG zavarivači za rad na projektu na jugu Francuske.

Prijava za ovu poziciju je besplatna, bez ikakvih troškova zapošljavanja.

Sa radom se počinje u septembaru 2021. godine. Rad je legalan. Za svakog radnika će biti obezbeđena prijava u EU, radna i boravišna viza. Plata se isplaćuje mesečno preko računa. Smeštaj je obezbeđen, a plata je od 17 do 19 eur/h neto. Probe zavarivača se organizuju u Zagrebu od 05-10. jula 2021. godine. Prevoz do Zagreba je plaćen. Rad je na duže vreme. Molimo da se jave samo ozbiljni kandidati sa iskustvom.

Zavarivač izrađuje delove metalnih konstrukcija mehaničkom obradom, spaja delove metalnih konstrukcija razdvojivim i nerazdvojivim spojevima, izrađuje i montira metalne konstrukcije i procesne opreme, kontroliše kvalitet radova prema propisima i normativima, zavaruje postupkom elektrolučnog  zavarivanja, kontroliše kvalitet rada pri zavarivanju.


Podeli oglas!

3 thoughts on “TIG zavarivači za rad u Francuskoj

  1. U naslovu oglasa ste naveli da su potrebni zavarivači za TIG postupak, a u opisu oglasa „zavaruje postupkom elektrolučnog zavarivanja“. Za koji postupak su potrebni zavarivači?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.