Feromet Technik

Novotek Radna Snaga predstavlja novog poslovnog saradnika, Feromet Technik, renomiranu nemačku kompaniju specijalizovanu za elektroinstalacijske usluge i održavanje u industrijskom sektoru. Feromet Technik pruža vrhunske usluge održavanja u fabrici lekova, osiguravajući nesmetan rad i visoku pouzdanost svih elektroinstalacija.

Novotek Radna Snaga nije samo agencija za zapošljavanje – mi smo Vaš pouzdan partner u karijeri. Naša misija je da spojimo najbolje i najtalentovanije radnike sa poslodavcima koji cene kvalitet i stručnost. Sa našom širokom mrežom kontakata i iskustvom u industriji, uspešno posredujemo između kandidata i prestižnih kompanija poput Feromet Technik. Naši klijenti i kandidati mogu da se oslone na nas za brzu, efikasnu i profesionalnu uslugu.

Pozicija koju tražimo

Elektroinstalater na održavanju

Feromet Technik trenutno traži kvalifikovane elektroinstalatere za održavanje u fabrici lekova. Idealni kandidati treba da imaju EU papire i sledeće kvalifikacije:

  • Kvalifikacije: Bilo kakva diploma ili sertifikat iz oblasti elektrotehnike, elektroinstalacija, elektromontaže ili srodnih polja.
  • Iskustvo: Minimalno godinu dana iskustva u instalaciji elektroinstalacija. Iskustvo u održavanju nije neophodno.
  • Jezik: Obavezno poznavanje nemačkog jezika, jer će komunikacija sa poslodavcem biti na nemačkom.

Opis Radne Pozicije

Kandidati će biti odgovorni za održavanje elektroinstalacija u fabrici lekova. Ova pozicija zahteva preciznost, stručnost i spremnost na stalno učenje i usavršavanje. Poslodavac nudi konkurentnu platu i mogućnost dugoročnog zaposlenja u stabilnom i sigurnom okruženju.

Feromet Technik je sinonim za kvalitet i pouzdanost u industriji elektroinstalacija. Njihova posvećenost stalnom unapređenju i visoki standardi rada čine ih jednim od najpoželjnijih poslodavaca u Nemačkoj. Kao deo njihovog tima, imaćete priliku da radite u dinamičnom i inovativnom okruženju, gde je svaka vaša veština cenjena i prepoznata.

Prijavite se

Ako ispunjavate gore navedene uslove i želite da budete deo tima Feromet Technik, prijavite se putem naše agencije Novotek Radna Snaga. Naš tim će vam pružiti svu potrebnu podršku tokom procesa zapošljavanja i osigurati da vaša prijava bude profesionalno obrađena.

Za više informacija i prijavu, posetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte direktno. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da započnete ili unapredite svoju karijeru u jednoj od vodećih nemačkih kompanija uz podršku agencije Novotek Radna Snaga – vašeg pouzdanog partnera u karijeri.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju kontaktirajte nas putem mejla posaonovotek@gmail.com ili nazovite naše agente za zapošljavnje:

Marija Milidragović +381 (0) 65 343 40 41


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.