Bravari/cevari za rad u Francuskoj

Licenciranoj Agenciji za zapošljavanje Novotek Radna Snaga potrebni bravari/cevari za rad na projektu na jugu Francuske.

Prijava za ovu poziciju je besplatna, bez ikakvih troškova zapošljavanja.

Početak rada je septembar 2021. godine. Rad je legalan. Za radnike će biti obezbeđeni prijava u EU, radna i boravišna viza. Plata se isplaćuje mesečno preko računa. Smeštaj je obezbeđen, a plata je od 15 do 17 eur/h neto. Probe bravara/cevara se organizuju u Zagrebu od 05-10. jula 2021. godine. Prevoz do Zagreba je plaćen. Rad je na duže vreme. Molimo da se jave samo ozbiljni kandidati sa iskustvom.

Bravar je zanatlija koji se bavi obradom metala. Bravar savija metalne delove, vari, oblikuje, boji, pravi brave, vrata, prozore, kapije, ograde, ključeve. Tokom rada, važna je upotreba zaštitne opreme, odgovarajućeg odela, rukavica i zaštitnih naočara, kako ne bi došlo do povreda na radu.


Podeli oglas!

3 thoughts on “Bravari/cevari za rad u Francuskoj

  1. Dobar dan. Zainteresovan sam za posao cevara kod vas…
    Kažite mi molim vas koja je procedura. Imam madjarski pasoš, deset godina sam na terenu po Evropi, Americi, Africi.
    Hvala na odgovoru, srdačan pozdrav,
    Rajko.

  2. Radno iskustvo 30 god.kao bravara.radio na izradi raznih konstrukcija za hale,stubove,I drugih.montaza I demontaza raznih pogona I postrojenje I odrzavanje istih.varim elektro I CO2,nema atest.radio na remontu kotlova,I itd.autogeno secenje perfektno.mogu da radim na svim poslovima bravara bez problema.na poslu vredan,pedantan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.