Interijeri Mrvica D.O.O.

Kompanija Interijeri Mrvica D.O.O. iz Zagreba ima otvorenu potražnju za molerima. 

Ova renomirana firma bavi se pružanjem usluga najkvalitetnijih unutrašnjih i fasaderskih radova, što dokazuje licenca za izvođenje “soboslikarskih i fasaderskih radova na nepokretnim dobrima” koju im je dodelilo Ministarstvo Kulture.

Licencirana Agencija Novotek Radna Snaga d.o.o. vrši usluge posrednika pri zapošljavanju za Interijere Mrvica d.o.o. unazad 5 godina. 

Usluge Agencije su besplatne za sva lica koja potražuju posao. Zapošljavanje se odvija po zakonu Republike Srbije i Republike Hrvatske. 

Agencija će obavljati predselekciju i priremu kandidata, dok će predstavnici kompanije vrštiti konačan odabir. 

Potražujemo kandidate sledećih kvalifikacija:

-Iskustvo u molerskim radovima

-Sposobnost gletovanja u normi od 80 do 100 kvadrata dnevno

-Spremnost na korektnu saradnju sa kolegama i poslodavcem

 

Uslovi rada i života:

Kompanija Interijeri Mrvica već više od trideset godina posluje pozitivno, bez blokade računa, te je karakteriše tradicija redovnog izmirivanja obaveza prema svojim zaposlenima uvek 01. u mesecu. 

Svim zainteresovanim licima izrađivaće radnu i boravišnu dozvolu na godinu dana, i obezbediti potpisivanje radnog ugovora. 

Takođe će zaposlenima biti obezbeđen smeštaj i prevoz do posla, kao i adekvatna oprema za bezbedan rad. 

Ukoliko ste zainteresovani za legalan rad u Evropskoj Uniji, i za saradnju sa kompanijom koja ima dugogodišnju tradiciju izvođenja najkvalitetnijih građevinskih radova širom teritorije Republike Hrvatske, možete se prijaviti putem mejla posaonovotek@gmail.com ili nazvati naše agente za zapošljavanje:

Zorica Stefanović: +381 (0) 64 86 38 635

Anđela Labat: +381 (0) 65 34 34 032


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.