Pet Godina Zajedništva: Novotek Radna Snaga Proslavila Jubilej U Velikom Stilu

Firma Novotek Radna Snaga nedavno je proslavila peti rođendan organizovanjem nezaboravnog tim bildinga u prelepom ambijentu Crne Gore, tačnije mesta Dobra Voda. Ovaj jubilej obeležen je veseljem, zajedništvom i brojnim aktivnostima koje su ostavile neizbrisiv utisak na sve zaposlene.

Na ovom tim bildingu, zaposleni iz firme Novotek Radna Snaga imali su priliku da se opuste, razvijaju nove veštine i još više učvrste svoje međusobne veze. Glavni cilj ovog događaja bio je da se podstakne timski duh i poboljšaju komunikacione veštine unutar firme.

 

tim na terasi

Jedan od ključnih momenata tokom ovog jubilarnog tim bildinga bila je velika proslava koja je okupila sve zaposlene. Muzika, ples i dobro raspoloženje dominirali su tokom večeri, a zaposleni su imali priliku da se opuste i provedu nezaboravne trenutke sa svojim kolegama. Takođe, posetili su prelepe plaže Dobre Vode, gde su se kupali i šetali, uživajući u prirodnom okruženju.

Osim proslave, tim bilding je uključivao razne aktivnosti koje su doprinele jačanju timskog duha. Timovi su se takmičili u različitim igrama, rešavali izazove i radili zajedno na rešavanju različitih zadataka. Ovo iskustvo omogućilo je zaposlenima da se bliže upoznaju i razviju veće razumevanje za svoje kolege.

Važno je napomenuti da firma Novotek Radna Snaga redovno organizuje tim bildinge. U proseku, svake godine održe se dva takva događaja, što svedoči o posvećenosti kompanije ka jačanju timskog duha i razvoju svojih zaposlenih.


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.