Euro Support Group D.O.O

S ponosom ističemo uspešnu saradnju između kompanije Euro Support Group i Novotek Radna Snaga. Euro Support Group, jedan od lidera u oblasti izgradnje, adaptacija i održavanja objekata sa prepoznatljivim kvalitetom, predstavlja ključnog partnera u ostvarivanju našeg zajedničkog cilja – obezbeđivanje vrhunskih radnika za graditeljsku industriju.

U sklopu ove saradnje, Novotek Radna Snaga je s ponosom posreduje u pronalaženju i integrisanju stručnih radnika u Euro Support Group, posebno fokusirajući se na potrebe za armiračima, vodoinstalaterima i stručnjacima za mašinske instalacije. Naša posvećenost pružanju kvalitetnih radnih resursa doprinosi kontinuiranom uspehu Euro Support Group i jača njihovu reputaciju u industriji.

Potrebni radnici

ARMIRAČ: Samostalni radnik sa izuzetnom veštinom čitanja i interpretacije specifikacija armature. Njegova stručnost osigurava precizno izvođenje i implementaciju armaturnih rešenja prema tačnim specifikacijama.

VODOINSTALATER: Iskusni majstor sa samostalnom ekspertizom u radu na sistemima vodovoda i kanalizacije u stambenim, komercijalnim i industrijskim jedinicama. Njegovo znanje obezbeđuje kvalitetne i funkcionalne vodoinstalacije prema najvišim standardima.

MAŠINSKE INSTALACIJE: Stručnjak sa samostalnim iskustvom u radu na sistemima vodovoda, grejanja, hlađenja i ventilacije. Njegova veština omogućava precizno postavljanje i održavanje mašinskih instalacija, čime doprinosi efikasnosti sistema u raznovrsnim okruženjima.

Ovaj partnerski odnos odražava našu predanost pružanju vrhunskih rešenja za radnu snagu, stvarajući održivu i uspešnu vezu između kompanija. Radujemo se daljem razvoju ove plodonosne saradnje i zajedničkom doprinosu našim stručnim radnicima i uspehu Euro Support Group.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju pošaljite svoj CV na posaonovotek@gmail.com ili nas nazovite na +381 65 343 40 30.


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.