BREGEŠ D.O.O

Sa zadovoljstvom objavljujemo saradnju između agencije Novotek Radna Snaga i renomirane kompanije Bregeš d.o.o., koja uspešno posluje od 1992. godine. Kao licencirana agencija, Novotek Radna Snaga posreduje u zapošljavanju za kompaniju Bregeš, pružajući kandidatima izuzetne prilike za rad u stabilnom i naprednom okruženju.

Bregeš d.o.o. je kompanija koja deluje na teritoriji Republike Hrvatske, sa sedištem u Zagrebu. Tokom godina, dokazala se kao konkurentna i pouzdana firma u izvođenju elektroinstalacijskih radova jake i slabe struje, instalaciji gromobrana, kao i proizvodnji razvodnih ormara. Njihova reputacija temelji se na kvaliteti i stručnosti, što je potvrđeno kroz zadovoljstvo i dugogodišnju saradnju sa istim poslovnim partnerima.

Moto kompanije Bregeš d.o.o. od osnutka je „kvaliteta i stručnost na prvom mjestu“, što se ogleda u svakodnevnom radu njihovih 30 stalnih radnika.

Trenutno potražujemo kvalifikovane kandidate za sledeće pozicije:

  • Elektroinstalateri
  • Pomoćni elektroinstalateri

Poslodavac nudi sledeće pogodnosti:

  • Besplatna izrada radne i boravišne dozvole
  • Obezbeđen smeštaj
  • Obezbeđena hrana

Uslovi za kandidate:

Diploma elektro smera (važi i za pomoćne radnike i za majstore)

Kandidati mogu biti sa ili bez iskustva

Rad sa instalacijama jake i slabe struje, mogućnost čitanja elektrotehničkih nacrta, pedantnost i spretnost

Agencija Novotek Radna Snaga obavlja predselekciju i pripremu kandidata, dok konačan odabir vrši kompanija Bregeš. Usluge agencije su besplatne za sva lica koja potražuju posao. Zapošljavanje se odvija po zakonu Republike Srbije i Republike Hrvatske, osiguravajući sve potrebne dozvole i uslove za rad.

Ukoliko želite da sarađujete sa pouzdanim partnerom u zapošljavanju možete se prijaviti putem mejla posaonovotek@gmail.com ili nazvati agente za zapošljavanje Agencije Novotek Radna Snaga:

Bogdan Petrović +381 (0) 64 862 92 14
Marija Milidragović +381 (0) 65 343 40 41

Usluge Agencije su besplatne za sve kandidate


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.