MALERKANONEN

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo našu saradnju sa renomiranom danskom kompanijom Malerkanonen, specijalizovanom za izvođenje molerskih radova. Agencija Novotek Radna Snaga, kao licencirani posrednik u zapošljavanju, predstavlja ovu priliku za kvalifikovane radnike koji žele da unaprede svoju karijeru.

Kompanija Malerkanonen osnovana sa ciljem da pruži vrhunske molerske usluge, postala sinonim za kvalitet i profesionalizam u Danskoj. Kroz godine, kompanija je stekla reputaciju zahvaljujući posvećenosti detaljima, upotrebi najnovijih tehnologija i materijala, kao i stručnosti svojih radnika. Njihov tim se ponosi time što svaki projekat, bilo veliki ili mali, tretiraju sa jednakom pažnjom i predanošću.

Novotek Radna Snaga D.O.O. je vodeća agencija za posredovanje pri zapošljavanju, posvećena povezivanju vrhunskih profesionalaca sa prestižnim poslodavcima širom Evrope. Naša misija je da osiguramo transparentan i efikasan proces zapošljavanja, pružajući podršku kako poslodavcima tako i kandidatima. Kroz saradnju sa Malerkanonen, pružamo jedinstvenu priliku iskusnim molerima da postanu deo tima koji teži izvrsnosti.

Potrebni kandidati:

  • Moleri

Uslovi za kandidate:

  • Minimum 4 godine iskustva u molerskim radovima (poželjno 7+ godina)
  • Obavezno poznavanje engleskog jezika
  • Vozačka dozvola B kategorije
  • Starosna granica do 60 godina

Šta nudimo:

  • Rad u prestižnoj danskoj kompaniji sa dugogodišnjom tradicijom

Mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja

Podrška tokom celog procesa zapošljavanja od strane agencije Novotek Radna Snaga

Atraktivni uslovi rada i konkurentne plate

Agencija Novotek Radna Snaga je tu da vam pruži svu potrebnu podršku i informacije tokom procesa zapošljavanja. Naše usluge uključuju predselekciju i pripremu kandidata, osiguravajući da se svi naši klijenti osećaju sigurni i spremni za nove poslovne izazove.

Zašto odabrati Malerkanonen?

Malerkanonen nije samo kompanija, već zajednica posvećenih profesionalaca koji veruju u kontinuirani rast i razvoj. Sa snažnim fokusom na kvalitet i zadovoljstvo klijenata, kompanija nudi stabilno radno okruženje i prilike za dugoročnu karijeru. Kroz saradnju sa Malerkannonen, kandidati će imati priliku da rade na raznovrsnim projektima, koristeći najnovije tehnike i alate u industriji.

Ukoliko ste zainteresovani za legalan rad u Evropskoj Uniji, i za saradnju sa kompanijom koja ima dugogodišnju tradiciju izvođenja najkvalitetnijih molerskih radova širom teritorije Danske, možete se prijaviti putem mejla posaonovotek@gmail.com ili nazvati naše agente za zapošljavanje:

Aleksa Nedeljković +381 (0) 65 343 40 36

Anđela Labat: +381 (0) 65 34 34 032


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.