CK INSTALACIJE D.O.O

Kompanija CK INSTALACIJE D.O.O. iz Hrvatske ima potrebu za radnom snagom. Kao licencirana agencija za zapošljavanje, Novotek Radna Snaga ima čast da sarađuje sa ovom uglednom firmom i pruži vam priliku za zapošljavanje unutar njihove specijalizacije.

CK INSTALACIJE D.O.O je istaknuta kompanija sa sedištem u Hrvatskoj, koja se izdvaja po svojoj posvećenosti i stručnosti u oblasti montaže grejanja, vodovodnih instalacija, ventilacije, izolacije, i klimatizacije. Njihovo bogato iskustvo i visok profesionalni standard čine ih jednim od lidera u ovim oblastima.

U saradnji sa CK INSTALACIJE D.O.O, Novotek Radna Snaga trenutno traži kvalifikovane radnike za sledeće pozicije:

  • Monter grejanja i vodovodnih instalacija
  • Monter ventilacije i izolacije
  • Monter klimatizacije
  • Poslovođa termotehničkih instalacija

Takođe, želimo istaći da CK INSTALACIJE D.O.O obezbeđuje smeštaj i prevoz za svoje zaposlene, čineći vašu tranziciju što lakšom i udobnijom.

Naša agencija će Vam pružiti sve neophodne informacije i podršku tokom procesa prijave, kako biste ostvarili svoje profesionalne ambicije u ovoj respektabilnoj kompaniji.

Ako ste spremni da se pridružite timu CK INSTALACIJE D.O.O i ostvarite uspešnu karijeru pozivamo vas da se prijavite. Vaša uspešna budućnost je na dohvat ruke.

Ukoliko ste zainteresovani za legalan rad u Evropskoj Uniji i za saradnju sa firmama od poverenja, možete se prijaviti putem mejla posaonovotek@gmail.com ili nazvati naše agente za zapošljavanje:

Bogdan Petrović – +381 (0) 64 862 92 14


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.