CONECON SOLAR D.O.O.

Imamo čast da vam predstavimo našeg partnera, kompaniju CONECON SOLAR iz Nemačke. Kao licencirana agencija za zapošljavanje, NOVOTEK RADNA SNAGA s ponosom sarađuje s ovom renomiranom nemačkom kompanijom i otvara vrata za nove karijerne prilike u oblasti instalacija solarnih elektrana.

CONECON SOLAR se izdvaja po svojoj predanosti i stručnosti u oblasti instalacije solarnih elektrana, igrajući ključnu ulogu u transformaciji energetskog sektora. Sa njima, ekologija i inovacije idu ruku pod ruku.

U saradnji sa CONECON SOLAR, NOVOTEK RADNA SNAGA potražuje radnike sledećih kvalifikacija:

  • ELEKTRIČARI
  • UGRAĐIVAČI ŠIPOVA

Za električare, obavezno je posedovanje elektro struke i iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima. Za ugrađivače šipova, poželjno je iskustvo na istim ili sličnim mašinama, ukoliko nemate iskustva, obuka će biti obezbeđena. Dodatno, poznavanje engleskog ili nemačkog jezika je od izuzetne važnosti.

CONECON SOLAR nudi izazovne i inspirativne pozicije za one sa stručnošću u elektroinstalacijama i inženjeringu. Osim toga, kompanija pruža obuku za one koji žele da se pridruže timu, stvarajući priliku za profesionalni razvoj.

Vaša budućnost u oblasti solarnih elektrana je na dohvat ruke, i zajedno sa CONECON SOLAR-om i agencijom za zapošljavanje NOVOTEK RADNA SNAGA , radujemo se što ćemo vam pomoći ostvariti vaše profesionalne ciljeve.

Ukoliko želite da se prijavite za neku od pozicija u CONECON SOLAR ili imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem mejla na posaonovotek@gmail.com ili nazovite naše agente za zapošljavanje

Bogdan Petrović +381 64 862 92 14

Aleksa Nedeljković +381 60 343 40 36


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.