EKO GROCKA

Eko Grocka predstavlja uzor uspeha u transformaciji i primer rešenja za urbanu revitalizaciju. Kompanija Eko Grocka s ponosom stremi ka preobražaju najprljavije opštine u Beogradu u model čistoće, održivosti i ekološke harmonije. Kroz inovativne pristupe, odlučnost i posvećenost, Eko Grocka postavlja standarde za zaštitu životne sredine i očuvanje prirodnih resursa.

Njihovi projekti obuhvataju širok spektar aktivnosti usmerenih ka očuvanju životne sredine, uključujući čišćenje i revitalizaciju javnih prostora, upravljanje otpadom, podsticanje održivih praksi u zajednici i edukaciju građana o značaju ekološke odgovornosti. Kroz partnerske odnose sa lokalnom zajednicom, institucijama i stručnjacima, ostvaruju sinergiju koja doprinosi transformaciji Grocke u ekološki uzorak.

Domaćinstvima su dostavljene adekvatne kante za odlaganje komunalnog otpada, dok su novi kontejneri nabavljeni i postavljeni širom opštine. Oni kontejneri koji su bili oštećeni su zamenjeni, dok su pokrenuli i izgradnju kontejnerskih niša, što predstavlja inovaciju koju trenutno nema ni u jednoj drugoj opštini grada Beograda.

Agencija Novotek Radna Snaga u saradnji sa indijskom agencijom Sangha Hi Tech, angažuje stručnjake iz Indije i Nepala kako bih dodatno unapredili njihove projekte i proširili kapacitete. Njihovo međunarodno iskustvo i stručnost doprinose globalnom razumevanju ekoloških izazova i pružaju nova rešenja za održiv razvoj.

Eko Grocka ostaje posvećena svom cilju da postane sinonim za ekološku inovaciju i primer kako zajednički napor može transformisati sredinu i poboljšati kvalitet života svih njenih stanovnika.


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.