VELESSTROY

VELESSTROY, jedna od najvećih i najcenjenijih građevinskih kompanija u Rusiji, postavlja standarde kvaliteta i inovacija u industriji.

Novotek Radna Snaga je ponosna da predstavi saradnju VELESSTROY, jednu od najprestižnijih građevinskih kompanija u Rusiji, koja se izdvaja kao simbol vrhunskog kvaliteta i izuzetne stručnosti u sektoru nafte i gasa, elektroenergetike, industrijskih i građevinskih radova, kao i inženjeringa.

VELESSTROY se ističe kao lider u realizaciji projekata širom Ruske Federacije, postavljajući visoke standarde u efikasnosti, tehnologiji i posvećenosti zaposlenima. Kao partner VELESSTROY – a, Novotek Radna Snaga se ponosi što posreduje u saradnji sa ovom istaknutom kompanijom.

VELESSTROY se oslanja na tri ključne vrednosti koje čine srž njihovog poslovanja:

Zadovoljstvo klijenata: VELESSTROY se ističe u ispunjavanju interesa klijenata efikasno i blagovremeno. Njihova posvećenost pružanju vrhunskih rešenja osigurava uspešnost svakog projekta.

Inženjerska izvrsnost: Koristeći najsavremenija inženjerska rešenja, VELESSTROY postavlja standarde u industriji, pridonoseći tehničkoj naprednosti i održivosti.

Poštovanje zaposlenih: VELESSTROY vrednuje svoje osoblje, insistirajući na poštovanju pravila i standarda bezbednosti i zdravlja na radu. S Impresivnim brojem od preko 15,000 stručnjaka, svaki zaposleni u VELESSTROY – u posvećen je ostvarivanju izuzetnih rezultata.

Najprestižniji projekti VELESSTROY -a

VELESSTROY se može pohvaliti impresivnim skupom projekata, uključujući:

Baltički cevovodni sistem, faza 1 i faza 2

Sistemi cevovoda Istočni Sibir – Tihi okean, faza 1 i faza 2

Investicioni projekat Zapoljare – Sistem cevovoda Pur-pe

Projekat proširenja konzorcijuma Kaspijskog cevovoda

Građevinski radovi u okviru IAMAL LNG projekta

Faza 3 građevinskih radova u CJSC Antipinski Rafinerija

Izgradnja jedinstvenog hidrokrekera u rafineriji Volgograd

Izgradnja fabrike za proizvodnju amonijaka u Lenjingradskoj oblasti

Izgradnja Amurskog postrojenja za preradu gasa u Svobodnom

Brend VELESSTROI možete sresti bilo gde – od najsevernijih do najjužnijih granica, odnosno u Republici Saha (Jakutija) i Krasnodarskom kraju, u Lenjingradskoj oblasti I u Habarovskom kraju. Brend je nedvosmislen znak kvaliteta radova koji su u toku i završenih projekata.

Novotek Radna Snaga je privilegovan partner VELESSTROY -a, omogućavajući efikasan spoj vrhunskih talenata i izuzetnih projekata. Naš direktor, sa ranijim iskustvom u ovoj renomiranoj kompaniji, donosi neprocenjivo razumevanje i prednost u pružanju vrhunskih usluga našim klijentima.

Kroz naše zajedničko partnerstvo, Novotek Radna Snaga i VELESSTROY nastoje postaviti nove standarde u industriji, nudeći ne samo kvalitetne usluge već i izuzetno zadovoljstvo klijenata. Naša agencija se ponosi posredovanjem u ovoj izuzetnoj saradnji, povezujući vrhunske stručnjake sa izuzetnim projektima.

Ukoliko ste zainteresovani za rad u VELESSTROY – u pošaljite nam Vaš CV na posaonovotek@gmail.com ili nas kontaktirajte na:


381 (0) 65 343 40 37

381 (0) 65 343 40 36

381 (0) 65 343 40 32Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.