DIDIS TEAM

DIDIS TEAM d.o.o., oslonjen na dugogodišnje iskustvo u građevinskoj industriji, predstavlja sinonim za kvalitet, posvećenost i izvanrednu izvedbu radova. Ova proaktivna kompanija, sa sedištem u Beogradu, ističe se po visokim standardima u izvođenju radova, postavljajući nove standarde u građevinskoj industriji.

Firma se ponosi skupom raznovrsnih projekata, bilo da se radi o stambenim objektima, komercijalnim prostorima ili industrijskim kompleksima. DIDIS TEAM d.o.o. je sinonim za preciznost, brzinu izvođenja, ali pre svega – sigurnost na gradilištu.

Licencirana Agencija za zapošljavanje Novotek Radna Snaga D.O.O. vrši usluge posrednika pri zapošljavanju za DIDIS TEAM D.O.O.

Usluge agencije su besplatne za sva lica koja potražuju posao. Zapošljavanje se odvija po zakonu Republike Srbije.

Saradnja sa Novotek Radna Snaga dodatno podiže kvalitet rada i omogućava firmi da angažuje vrhunske zidare, tesare i armirače. Ovaj dinamičan tim gradi ne samo objekte, već i dugoročne odnose s klijentima i partnerima.

Ako ste stručnjak u oblasti zidarije, tesarije ili armiranja, pridružite se timu DIDIS TEAM – u i budite deo projekata koji oblikuju budućnost. Vaše iskustvo, predanost i veštine su dobrodošle u ovoj rastućoj firmi.

Ukoliko ste zainteresovani pošaljite Vaš Cv na posaonovotek@gmail.com ili nas kontaktirajte na

+381 (0) 65 343 40 36
+381 (0) 65 343 40 41


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.