NOVOLEX D.O.O

Novolex D.O.O. predstavlja jednu od vodećih kompanija iz Beograda koja se specijalizovala za sprovođenje izazovnih i visokotehnoloških projekata u Rusiji. Izdvajajući se po svojoj predanosti i izvrsnosti, Novolex je stekao ugled kao sinonim za vrhunski profesionalizam i besprekoran rad.

Osim što je jedan od lidera u sprovođenju složenih projekata u Rusiji, Novolex takođe daje veliki značaj društvenoj odgovornosti. Kroz različite inicijative i projekte, kompanija aktivno doprinosi lokalnim zajednicama gde posluje, negujući osećaj pripadnosti i brige za okolinu.

U saradnji sa licenciranom Agencijom Novotek Radna Snaga, Novolex D.O.O. pruža priliku talentovanim pojedincima da se pridruže njihovom posvećenom timu. Ova saradnja je jedinstvena prilika za sve one koji žele da se oprobaju u globalnim projektima visokog profila.

Trenutne potrebe za zapošljavanje u Rusiji:

 1. Inženjeri
  – Mašinski inženjer
  – Građevinski inženjer
  – Elektro inženjer
  – Inženjer anitkorozivne zaštite


  Inženjeri NOVOLEX-a imaju privilegiju učestvovati u najzahtevnijim projektima u industriji nafte i gasa, elektroenergetike i industrijskih radova. Tokom realizacije ovih projekata, inženjeri stiču dragoceno iskustvo i primenjuju najnaprednije tehnologije u svakodnevnom radu.
  Kompanija posebno vrednuje znanje i veštine svojih inženjera, podstičući ih na kontinuirano učenje i profesionalni razvoj. Kroz aktivno učešće u projektima visokog profila, inženjeri NOVOLEX-a proširuju svoje tehničke veštine, stičući istovremeno praktično iskustvo koje ih čini vrhunskim stručnjacima u svojoj oblasti.
 2. Poslovođa na završnim radovima

 3. Radnici antikorozivne zaštite:
  – Peskireri
  – Špriceri

Zaposleni u Novolex D.O.O. imaju dodatne beneficije koje uključuju obezbeđen smeštaj, 3 obroka dnevno, plaćen prevoz (avio, lokalni), obezbeđena radna odela i radne alate za sva godišnja doba i plaćen medicinski pregled stvarajući optimalne uslove za produktivan i udoban život i radni ambijent.

Novolex D.O.O. traži stručnjake različitih profila kako bi doprineli svojim jedinstvenim veštinama i znanjem u ostvarivanju globalnih projekata.

Licencirana Agencija Novotek Radna Snaga d.o.o. vrši usluge posrednika pri zapošljavanju za NOVOLEX D.O.O. Usluge Agencije su besplatne za sva lica koja potražuju posao.

Rad sa Novolexom ne samo da pruža profesionalno usavršavanje, već i priliku za rad u dinamičnom okruženju gde se vrednuje posvećenost, timski duh i izuzetnost. Ukoliko težite izazovima i želite biti deo globalnih projekata visokog profila, pošaljite CV na posaonovotek@gmail.com ili kontaktirajte naše agente.

Anđela Labat (komunikolog) – + 381 (0) 60 343 40 31

Aleksa Nedeljković (menadžer u zapošljavanju) – + 381 (0) 65 343 40 36

Kosta Antić (menadžer u zapošljavanju) – + 381 (0) 65 343 40 37Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.