HOPEX INTERNATIONAL D.O.O

Hopex International D.O.O., kompanija osnovan 2007. godine, ističe se kao prepoznatljiva kompanija u oblasti završnih radova i pružanja usluga u građevini. Sa svojim konstantnim rastom od osnivanja, Hopex International D.O.O uspešno prati savremene tehnologije, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Firma se s ponosom može pohvaliti sa preko 2800 uspešno realizovanih projekata i više od 300 zaposlenih, što jasno svedoči o njihovoj posvećenosti izvrsnosti i kontinuiranom usavršavanju. Novotek Radna Snaga sa zadovoljstvom posreduje u zapošljavanju za ovu dinamičnu kompaniju.

U okviru svojih potreba za stručnim kadrom, trenutno su u potrazi za kvalifikovanim zidarima, tesarima i armiračima. Hopex International D.O.O. pruža izazovne prilike za rad u dinamičnom okruženju, omogućavajući zaposlenima da doprinesu izvođenju projekata na visokom nivou.

Hopex International D.O.O. se izdvaja ne samo po impresivnom broju završenih projekata već i po posvećenosti kvalitetu i profesionalizmu. Sa stalnim usmeravanjem ka najnovijim tehnikama i tehnologijama, ova firma postavlja visoke standarde.

Zaposleni u Hopex International imaju priliku raditi u stimulativnom okruženju gde se ceni inovacija i timski rad. Kompanija kontinuirano pruža obuke i razvojne programe kako bi osigurala da zaposleni ostanu u korak s najsavremenijim metodama i tehnologijama.

U saradnji sa agencijom za zapošljavanje Novotek Radna Snaga, Hopex International D.O.O. omogućava novim članovima tima stručno i podržavajuće radno okruženje. Ukoliko imate iskustva kao peskirker ili špricar pridružite se Hopex International timu i budite deo uspešnih priča.

Zaintersovani kandidati pošaljite CV na posaonovotek@gmail.com ili nas kontaktirajte

+ 381 (0) 65 343 40 36


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.