PIK Južni Banat

Dugogodišnji ponos Agromarket Grupe, PIK Južni Banat iz Bele Crkve, predstavlja simbol vrhunske poljoprivredne proizvodnje i globalne ekspanzije. Njegov put započeo je 1960. godine kao san entuzijastičnih pojedinaca sa vizijom stvaranja vrhunskih plodova i postavljanja novih standarda u industriji.

Sa preko 150 posvećenih zaposlenih, PIK Južni Banat je danas nezaobilazni igrač u poljoprivrednom sektoru. Godišnje proizvodi neverovatnih 20.000.000 kilograma voća, a naglasak je na izvozu, čineći 90% ukupnog profita. Njihovi proizvodi dominiraju na tržištima širom sveta, posebno u Rusiji, regionu i zemljama Evropske unije.

PIK Južni Banat se globalno ističe po vrhunskim sortama jabuke, a na preko 210 hektara uzgajaju sedam različitih sorti. Osim jabuka, proizvodni portfelj obuhvata i nektarine na 50 hektara, te vinovu lozu na 35 hektara. Ručno berba garantuje da samo najkvalitetniji plodovi stižu do potrošača.

U njihovom modernom proizvodnom sistemu nalaze se sofisticirane mašine i hladnjače.

Poslednje dve sezone, PIK Južni Banat je dodatno obogatio svoje redove angažovanjem stručnih radnika iz Indije i Nepala u saradnji sa agencijom Novotek Radna Snaga, koja je u partnerstvu sa agencijom Sangha HiTech iz Indije. Njihov doprinos i međunarodno iskustvo dodatno podižu nivo kompanije, čineći je još konkurentnijom na globalnom tržištu.**


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.