PALLET SYSTEM D.O.O

Kompanija Pallet System D.O.O. iz Srbije ima otvorenu potražnju za radnicima u oblasti skladišno-transportne ambalaže. Kao licencirana agencija za zapošljavanje, Novotek Radna Snaga ima privilegiju da sarađuje sa ovom dinamičnom firmom i pruža priliku za zapošljavanje u okviru njihove poslovne oblasti.

Pallet System D.O.O. je osnovan 2021. godine i od tada uspešno posluje na teritoriji srbije. Od samog početka svog postojanja, osnovna delatnost ove kompanije je trgovina, reparacija i proizvodnja drvenih paleta.

Ono što Pallet System čini posebnim jeste njihova posvećenost da budu pouzdan partner kao dobavljač u oblasti skladišno-transportne ambalaže. Njihova filozofija je razvoj saradnje sa kupcima i dobavljačima, izgradnja poverenja i stvaranje efikasnog procesa kupovine, nudeći širok spektar proizvoda, zaliha i usluga pod jednim krovom.

Licencirana Agencija Novotek Radna Snaga D.O.O. vrši usluge posrednika pri zapošljavanju za PALLET SYSTEM D.O.O.

Usluge koje Agencija vrši su potupuno besplatne za sva lica koja potražuju posao. Zapošljavanje se odvija po zakonu Republike Srbije.

Potražujemo POMOĆNE RADNIKE U PROIZVODNJI PALETA za rad u Jagodini, Beogradu i Novom Sadu.

Kroz našu saradnju sa Pallet System, omogućavamo našim kandidatima pristup raznolikim mogućnostima zaposlenja u ovoj prosperitetnoj firmi. Ako želite da se pridružite timu Pallet System-a, pozivamo vas da se prijavite i iskoristite priliku.

Zajedno sa našim partnerima, radimo na ostvarivanju vaših profesionalnih ciljeva i pružamo podršku u ostvarivanju uspešne karijere.

Za sve dodatne informacije i prijavu se možete prijaviti putem mejla na posaonovotek@gmail.com ili nazvati naše agente za zapošljavanje.

Kontakt telefon:

Bogdan Petrović – +381 64 862 92 14


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.