GulvKanonen ApS

Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo našeg cenjenog poslovnog partnera, kompaniju GulvKanonen Aps iz Danske. Kao licencirana agencija za zapošljavanje, Novotek Radna Snaga ima čast da sarađuje sa ovom izvanrednom danskim preduzećem i da Vam pruži priliku za zapošljavanje u oblasti parketarstva.

GulvKanonen je istaknuta kompanija sa sedištem u Danskoj, koja se specijalizovala za hoblovanje parketa. Ono što je posebno impresivno je da svi procesi obavljanja ovog posla su potpuno automatizovani i mašinski. Ova visoko tehnološka i precizna metoda omogućava brzo i kvalitetno hoblovanje parketa.

Trenutno, Novotek Radna Snaga je u potrazi za stručnim parketarima koji će se pridružiti timu GulvKanonen. Važno je istaći da je posao terenski i obuhvata rad širom Danske. GulvKanonen ima stanove na raspolaganju za svoje radnike u nekoliko gradova, uključujući Silkeborg, Kopenhagen, Middelfart i Arhus.

Osim što nudi izuzetno tehnološki napredan i zanimljiv posao, GulvKanonen takođe obezbeđuje stanovanje i prevoz za svoje zaposlene, čineći iskustvo rada za ovu kompaniju posebno atraktivnim.

Ako ste kvalifikovan parketar i želite da radite sa najnovijom tehnologijom u ovoj industriji, pozivamo vas da se prijavite za poziciju u GulvKanonen. Vaše veštine i trud će biti cenjeni u kompaniji koja postavlja visoke standarde u oblasti parketarstva.

Ako vam je potreban siguran posao sa redovnom isplatom možete poslati prijavu putem mejla posaonovotek@gmail.com ili nazovite naše agente:

Jelena Spasić +381 65 343 40 30

Bogdan Petrović +381 64 862 92 14


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.