AGRO ĐOLE D.O.O

Kompanija Agro Đole ima otvorenu potražnju za radnicima u proizvodnji. Ova kompanija, osnovana je 1988. godine, kao malo poljoprivredno gazdinstvo, a danas je rastuće društvo sa ograničenom odgovornošću, koje postavlja standarde u proizvodnji i distribuciji jaja.

Agro Đole je evoluirao od skromnog gazdinstva do moćnog giganta u industriji. Sa preko 1.500.000 kokšaka i 20.000 prelepih prepelica, ova kompanija je ključni snabdevač svežih jaja koja svakodnevno stižu na tržište. Njihova posvećenost kvalitetu i održivom poslovanju čini ih jednim od idera u tom sektoru.

Agro Đole otvara vrata za nove članove tima! Potrebni su nam radnici na traci, entuzijasti koji žele biti deo uspešne priče i doprineti proizvodnji vrhunskih proizvoda.

Rad u ovoj kompaniji podrazumeva učešće u procesu proizvodnje, sortiranju i pakovanju jaja. Agro Đole nudi dinamično radno okruženje i priliku za lični i profesionalni rast.

Ako ste spremni za rad u uspešnoj poljoprivrednoj kompaniji, kontaktirajte naše stručnjake za zapošljavanje na +381 65 343 40 36 ili putem mejla na posaonovotek@gmail.com.


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.