REMMING D.O.O

Sa zadovoljstvom predstavljamo našeg partnera, REMMING D.O.O, lidera u inženjerskim uslugama, izradi, montaži i servisiranju kotlova. Ako ste stručnjak u mašinskoj bravariji, ovo je prilika za vas!

Kompanija je osnovana 1990. godine kao preduzeće za inženjering. REMMING D.O.O. iz Novog Sada, sa proizvodnim kapacitetima u Beočinu, uspešno pruža vrhunske usluge u kotlovskoj industriji. Posle dugogodišnjeg iskustva, REMMING je evoluirao u savremenog i efikasnog partnera na velikim infrastrukturnim i industrijskim projektima. Posebno treba naglasiti da su pokrenuli sopstvenu proizvodnju industrijskih kotlova.

Remming traži mašinske bravare koji dele viziju efikasnog rešavanja izazova u industriji. Rad sa ovom renomiranom kompanijom podrazumeva učešće u projektima koji postavljaju standarde u kotlovskoj industriji.

Cilj REMMING-a je zadovoljenje svih potreba klijenata uz pridržavanje aktuelnih propisa i standarda. Posvećenost kvalitetu, sigurnosti i inovacijama čini REMMING D.O.O. idealnim partnerom za stručnjake koji žele doprineti projektima visokog značaja.

Ako ste mašin bravar i želite postati deo uspešne priče REMMING-a, kontaktirajte naše stručnjake za zapošljavanje na +381 60 309 93 73 ili putem mejla na posaonovotek@gmail.com. Vaša veština kovačenja može dobiti novu dimenziju uz REMMING D.O.O. i Agenciju Novotek Radna Snaga!


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.