KOSTAG D.O.O.

Sa ponosom predstavljamo Kostag Inženjering, kompaniju čvrstih temelja i neospornog inovativnog duha. Osnovana krajem 2015. godine kao deo slovenačkih firmi Kostak i Ginex International, Kostag izgradnja i inženjering doo Beograd – Novi Beograd je postao ključni akter na srpskom tržištu, pružajući širok spektar usluga u oblasti građevinarstva i inženjeringa.

Osnovna delatnost Kostag-a obuhvata sve sfere građevinske industrije, od izgradnje i rekonstrukcije puteva, mostova, do radova na vodovodu, kanalizaciji i uređajima za prečišćavanje otpadnih voda. Ova kompanija se takođe ističe u izgradnji i rekonstrukciji stambenih i poslovnih objekata, kao i u poslovima upravljanja otpadom i ekologiji.

Kostag Inženjering sada traži stručne i posvećene zidare, tesare i armirače .

Ako posedujete veštine u oblasti građevinskih zanimanja i želite se pridružiti timu lidera u inženjerskom sektoru, kontaktirajte naše stručnjake za zapošljavanje na +381 65 343 40 36 ili putem mejla na posaonovotek@gmail.com. Kostag Inženjering i Novotek Radna Snaga pružaju vam priliku da gradite ne samo objekte već i svoju uspešnu karijeru!


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.