TARGO DOO – Bistro  Kastel

TARGO DOO – Bistro Kastel ima potrebu za kandidatima koji su motivisani da se pridruže timu i doprinesu kvalitetu naših usluga. Kao licencirana Agencija za zapošljavanje, Novotek Radna Snaga D.O.O. obezbeđuje usluge posrednika pri zapošljavanju za Bistro Kastel, omogućavajući kandidatima da se prijave za posao bez ikakvih dodatnih troškova.

Naša agencija vodi računa o celokupnom procesu regrutacije i pripremi kandidata, prateći zakonske propise Republike Srbije i Republike Hrvatske. Naša uloga je da obavimo predselekciju i pripremu kandidata, dok će finalni izbor biti obavljen od strane predstavnika kompanije.

Bistro Kastel je smešten u srednjovekovnom dvorcu Dubovac, jednom od najbolje očuvanih primera feudalne arhitekture u Hrvatskoj. Sa svojom impresivnom lokacijom iznad grada Karlovca, ovaj restoran nudi spektakularan pogled na predivan prirodni pejzaž, kao i duboku istoriju ovog područja.

Imamo potrebu za kandidatima sledećih pozicija:

  • Konobar / Konobarica
  • Kuvar / Kuvarica
  • Pomoćni kuvar / pomoćna kuvarica

Radno vreme je organizovano u dve smene. Prva smena traje od 08:00 do 15:00h, dok druga smena traje od 15:00 do 22:00h. U proseku, radnici rade između 160 i 200 sati mesečno, a utorak im je slobodan dan. Obezbeđen je smeštaj za zaposlene u blizi restorana, kao i obrok tokom radnog dana.

Pored toga, pružamo mogućnost kontinuiranog profesionalnog razvoja i usavršavanja u dinamičnom i inspirativnom radnom okruženju, kao i mogućnost napredovanja u karijeri unutar naše kompanije.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju kontaktirajte nas putem mejla posaonovotek@gmail.com ili nazovite naše agente za zapošljavnje:


Aleksa Nedeljković +381 (0) 65 343 40 36

Marija Milidragović +381 (0) 65 343 40 41


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.