AUTO JANKOVIĆ

Licencirana agencija za zapošljavanje Novotek Radna Snaga D.O.O. je vaš pouzdani partner u zapošljavanju, povezujući kvalifikovane kandidate sa poslodavcima širom Evrope. U saradnji sa našim poslodavcem, Auto Janković, vršimo usluge regrutovanja, pripreme i selekcije adekvatnih kandidata.

Auto Janković je automehaničarska kompanija sa dugogodišnjim iskustvom, specijalizovana za pružanje usluga popravke vozila. Stručnjaci iz kompanije obavljaju sve vrste automehaničarskih popravaka, uključujući punjenje i popravke auto klima, vulkanizaciju (montažu i balansiranje guma), popravak elektrike i sistema ubrizgavanja na vozilima, kao i kompjutersku dijagnostiku najnovijim uređajima za dijagnozu vozila. Kvalitet radova potvrđuju mnogobrojne reference i zadovoljni korisnici koji se rado vraćaju.

Trenutno su nam potrebni kandidati sledeće kvalifikacije:

Automehaničar (dijagnostičar)

Posao se obavlja u Hrvatskoj, sa radnim vremenom od ponedeljka do petka od 8h, uz rad svake druge subote. Kandidati trebaju imati završenu srednju školu u oblasti automehanike ili slične struke, minimalno 3 godine iskustva, sa starosnom granicom do 1978. godišta. Osim iskustva u automehanici (posebno evropskih vozila), poželjno je da kandidati poseduju znanje o autodijagnostici, kao i o vulkanizaciji i dopunama klimatizacije.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju kontaktirajte nas putem mejla posaonovotek@gmail.com ili nazovite naše agente za zapošljavanje

Bogdan Petrović +381 (0) 64 862 92 14

Danijela Bogdanović 381 (0) 65 343 40 31


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.