M.F. Građevinar D.O.O.

M.F. GRAĐEVINAR D.O.O. je renomirana građevinska kompanija sa preko 40 godina iskustva u industriji.  Licencirana Agecija za zapošljavanje Novotek Radna Snaga posreduje u zapošljavanju, pružajući podršku i povezujući kvalifikovane kandidate sa kompanijama poput MF Građevinar D.O.O.  Potrebni su nam kandidati koji su spremni da se pridruže timu i doprinesu kvalitetu projekata. U potrazi smo za:

  • Tesarima:
    Potrebni su nam samostalni majstori sa iskustvom u radu sa drvenom oplatom (žutom), šalovanjem i postavljanjem žileta. Projekti obuhvataju izgradnju zgrada do 3-4 sprata i kuća. Kandidati koji prođu dalje, podvrgavaju se lekarskom pregledu.
  • Fasaderima: Potrebni su nam samostalni fasaderi koji poznaju rad sa stiroporom i kamenom vunom. Prednost imaju kandidati koji takođe poznaju zidanje i malterisanje, jer će raditi kao pomoć tesarima.
  • Potrebni su nam i pomoćni radnici za fasadere i tesare.

Radno vreme je od 07:00 do 17:00h, od ponedeljka do subote (subote su ponekad i slobodne). Kandidati imaju obezbđen smeštaj i prevoz, jer nam je važno da imaju udobnost i sigurnost tokom radnog angažmana.

Kompanija nudi dinamično radno okruženje, mogućnost napredovanja i stalnog usavršavanja. Ukoliko ste spremni za izazov i želite da radite u stabilnom i respektabilnom okruženju, pridružite nam se da zajedno gradimo bolju budućnost.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju kontaktirajte nas putem mejla posaonovotek@gmail.com ili kontaktirajte naše agente


Marija Milidragović +381 (0) 65 343 40 41

Aleksa Nedeljković +381 (0) 65 343 40 36


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.