DBL – Miočević D.O.O

DBL – Miočević d.o.o., osnovana 2015. godine u Zagrebu, predstavlja sinonim za visokokvalitetne usluge u uređenju interijera, adaptaciji starih objekata te izvođenju fasaderskih i molerskih radova. Tokom godina, istakli su se kao lider u oblasti završnih radova u građevini, nudeći svojim klijentima kreativna i funkcionalna rešenja koja zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta.

U skladu sa našom posvećenošću pružanju visokokvalitetnih poslova i podrške našim kandidatima, Novotek Radna Snaga u saradnji sa DBL – Miočević D.O.O, trenutno ima potrebu za molerima i monterima suve gradnje – gipsarima. Pružamo izuzetne beneficije našim kandidatima kako bismo osigurali da se osećaju podržano i motivisano u svakom trenutku svog radnog angažmana.

Potencijalni kandidati imaju priliku da ostvare I probni rad koji će biti plaćen po satnici dogovorenoj sa poslodavcem. Tokom probnog perioda, troškove prevoza, smeštaja i ishrane snosi poslodavac. Nakon uspešnog prolaska probnog rada, pružamo podršku u svim administrativnim procedurama vezanim za zapošljavanje i zajednički dogovaramo početak rada.

Uz obezbeđen alat i opremu za rad, kao i plaćen godišnji odmor, bolovanje, božićnice i uskrsnice, DBL – Miočević d.o.o. pruža inspirativno okruženje i mogućnosti za napredovanje. Vaša stručnost je ključ našeg uspeha, i pozivamo vas da se pridružite našem timu kako bismo zajedno gradili bolju budućnost.

Pridružite se Novotek Radna Snaga i DBL – Miočević d.o.o. i budite deo tima koji postavlja standarde kvaliteta u građevinskoj industriji!

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju kontaktirajte nas putem mejla posaonovotek@gmail.com ili nazovite naše agente za zapošljavnje:


Aleksa Nedeljković +381 (0) 65 343 40 36

Marija Milidragović +381 (0) 65 343 40 41


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.