OCULUS PLUS D.O.O.

Sa velikim entuzijazmom predstavljamo vam našeg cenjenog partnera, kompaniju OCULUS PLUS koja posluje na teritoriji Hrvatske i Nemačke. Kao licencirana agencija za zapošljavanje, Novotek Radna Snaga je ponosna na svoju saradnju sa ovom renomiranom kompanijom i priliku koju pruža za zapošljavanje u ovoj oblasti.

OCULUS PLUS je ugledna kompanija sa sedištem u Nemačkoj i Hrvtskoj, koja se bavi visokosofisticiranim elektroinstalacijskim projektima. Njihova stručnost se ogleda u iskustvu u elektroinstalacijskim radovima u industriji, građevini i sličnim sektorima. Osim toga, OCULUS PLUS postavlja visoke standarde u uslovima zaposlenja i brizi o svojim radnicima.

Trenutno, Novotek Radna Snaga traga za kvalifikovanim elektroinstalaterima, koji će se pridružiti timu OCULUS-a. Pored iskustva u elektroinstalacijskim radovima, posebna prednost je poznavanje nemačkog jezika, jer OCULUS PLUS ceni komunikaciju i saradnju na visokom nivou.

OCULUS PLUS je posvećen pružanju najboljih uslova za svoje zaposlene, što uključuje obezbeđen i plaćen smeštaj, organizovan prevoz na radni teren, kao i stimulaciju za ostvarene dobre rezultate. Ovo sve čini OCULUS PLUS odličnim izborom za one koji žele da razvijaju svoju karijeru u elektroinstalacijskoj industriji.

Ako ispunjavate ove uslove i želite postati deo OCULUS tima, srdačno vas pozivamo da se prijavite. Vaše veštine i trud će biti cenjeni u okruženju koje podstiče profesionalni razvoj i uspeh.

Za sve dodatne informacije i prijave, slobodno nas kontaktirajte. Vaša budućnost u elektroinstalacijskoj industriji je na dohvat ruke, i zajedno sa OCULUS-om i Novotek Radna Snaga, radujemo se što ćemo vam pomoći ostvariti vaše profesionalne ciljeve.

Ako želite da se prijavite za posao u kompaniji OCULUS PLUS ili imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem mejla na posaonovotek@gmail.com ili nas nazovite naše agente za zapošljavanje

Bogdan Petrović +381 64 862 92 14

Aleksa Nedeljković +381 60 343 40 36


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.