MH Mont D.O.O

MH Mont D.O.O, predstavlja vrhunsku kompaniju koja se specijalizovala za izvođenje građevinskih radova, s posebnim naglaskom na visokokvalitetnim projektima u Nemačkoj. Njihova posvećenost izvrsnosti i profesionalizmu učinila ih je ključnim igračem u industriji građevinskih usluga.

Firma se ponosi visokim standardima rada, što je rezultat iskusnog tima stručnjaka koji pokreću svaki projekat sa strašću i posvećenošću. MH Mont D.O.O. je prepoznat po tome što pruža kompleksna rešenja, bilo da je reč o električarskim radovima, bravarskim uslugama, montaži sanitarnih sistema ili zavarivačkim poslovima.

MH Mont D.O.O. neprestano traži stručnjake koji će doprineti rastu i uspehu kompanije. Trenutno, otvorene pozicije uključuju:

  1. Električari Slabe i Jake Struje: MH Mont ceni stručnjake koji su vešti u radu sa slabom i jakom strujom. Ove pozicije zahtevaju ne samo tehničku stručnost već i sposobnost rešavanja problema i prilagođavanja različitim radnim okolinama.
  2. Bravari: Otvorene pozicije za bravare podrazumevaju radnike sa veštinama u radu sa metalima, obradom metala i konstrukcijama. MH Mont traži stručnjake koji mogu precizno čitati tehničke crteže i proizvesti visokokvalitetne metalne konstrukcije.
  3. Monteri Sanitarija: Kompanija vrednuje iskusne montere sanitarija koji mogu efikasno izvesti instalacije sistema vodovoda i kanalizacije. Sposobnost timskog rada i tačnost u radu su ključni za ovu poziciju.
  4. Cevari Zavarivači: Ove ključne pozicije uključuju stručnjake koji su vešti u zavarivanju i radu sa cevima. Iskustvo u raznim tehnikama zavarivanja i pažnja prema bezbednosti na radu su od suštinskog značaja.

Ova raznolika pozadina radnih pozicija odražava širinu i složenost projekata koje MH Mont D.O.O. sprovodi. Saradnja sa Novotek Radna Snaga doprinosi obogaćivanju njihovog tima stručnjacima iz različitih oblasti, što im omogućava da i dalje pružaju vrhunske usluge u oblasti građevinskih radova u Nemačkoj.

MH Mont D.O.O. ne samo da ispunjava očekivanja svojih klijenata već ih i prevazilazi. Njihova posvećenost kvalitetu i efikasnosti čini ih pravim liderom u industriji, a saradnja sa Novotek Radna Snaga dodaje dodatnu dimenziju njihovim uspesima.

Ako poznajete kvalifikovane majstore ili želite lično aplicirati, kontaktirajte nas +381 64 862 92 14  ili putem mejla na posaonovotek@gmail.com.


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.