MASTER PLAST

Master Plast, smešten na Paliluli, predstavlja jedinstvenu destinaciju za ljubitelje zdrave hrane. Ovaj restoran se izdvaja ne samo po kvalitetu hrane koju pruža, već i po posvećenosti stvaranju izuzetnog iskustva za svoje posetioce.

Fokusiran na svežinu, kvalitet i autentičnost, Master Plast je postao sinonim za vrhunski ukus i nutritivnu vrednost. Njihov meni, sastavljen pažljivim odabirom svežih sastojaka, zadovoljava ukuse svih generacija.

Saradnja sa Novotek Radna Snaga dodatno je obogatila tim Master Plasta. Licencirana agencija za zapošljavanje Novotek Radna Snaga je omogućio priliv visokokvalifikovanih i posvećenih profesionalaca iz okoline Beograda, doprinoseći još više kvalitetu i efikasnosti ovog uglednog restorana.

U okviru rasta i širenja, Master Plast otvara vrata za nove članove tima:

1. KUVAR – SUPERVIZOR

  • Iskustvo rada u restoranima ili sličnim poslovima gde se zahteva priprema hrane.
  • Obavezna srednja stručna sprema (nije bitan smer).
  • Osnovno poznavanje engleskog jezika.

Poslodavac obezbeđuje probni rad od 2 meseca (plaćen 100%), nakon čega se potpisuje ugovor na godinu dana. Takođe, pruža se obuka, a postoji i mogućnost napredovanja u okviru kompanije.

2. KASIR / ŠANKER

  • Iskustvo u ugostiteljstvu (prednost, ali nije presudno).
  • Obavezna srednja stručna sprema (nije bitan smer).
  • Osnovno poznavanje engleskog jezika.

Ovde takođe važi probni rad od 2 meseca (plaćen 100%), nakon čega sledi ugovor na godinu dana. Takođe, poslodavac obezbeđuje obuku, pruža podršku u razvoju karijere i otvara vrata za dalje napredovanje.

Master Plast i Novotek Radna Snaga zajedno stvaraju radnu atmosferu gde se vrednuje talent, posvećenost i timski duh. Dođite i postanite deo ove uspešne priče!

Ukoliko ste zainteresovani da budete deo dinamičnog tima i doprineti izgradnji vrhunskih bazena, kontaktirajte nas na +381 65 343 40 36 ili putem mejla na posaonovotek@gmail.com.


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.