Radnik D.O.O – Hrvatska

Firma RADNIK D.O.O. iz  Hrvatske zapošljava radnike na izvođenju molerskih i gipsarskih radova. Ova kompanija više od 10 godina uspešno posluje na teritoriji Republike Hrvatske.

RADNIK D.O.O. je renomirana firma sa širokim spektrom delatnosti završnih radova u građevini. Svojim radom i uspesima uspela se prepoznati kao jedna od vodećih na ovom području poslovanja, što dokazuje niz uspešno realizovanih projekata. Firma ulaže u edukaciju i usavršavanje zaposlenih i tako dugi niz godina održava svoj status, ime i konkurentnost na tržištu.

Licencirana Agencija Novotek Radna Snaga D.O.O. vrši usluge posrednika pri zapošljavanju za RADNIK D.O.O.

Usluge koje Agencija vrši su potupuno besplatne za sva lica koja potražuju posao. Zapošljavanje se odvija po zakonu Republike Srbije i Republike Hrvatske.

Potražujemo kandidate sledećih kvalifikacija :

– Majstore za obavljanje molerskih radova

Majstore za obavljanje gipsarskih radova

Uslovi života i rada zaposlenika:

Firma svim zaposlenima obezbeđuje legalan rad, izradu radne i boravišne dozvole, adekvatan smeštaj, novčanu naknadu za hranu i prevoz do posla.

Zainteresovanim kandidatima biće obezbeđen legalan rad po svim pravilima iz ugovora o radu i redovna isplata preko računa.

Takođe, zaposlenima će biti obezbeđeni radni alati i radna odela za bezbedan rad.

Ukoliko ste zainteresovani za legalan rad u Evropskoj Uniji, i za saradnju sa firmom koja ima dugogodišnju tradiciju izvođenja najkvalitetnijih završnih radova na građevini širom teritorije Republike Hrvatske, možete se prijaviti putem mejla posaonovotek@gmail.com ili nazvati naše agente za zapošljavanje.

Kontakt telefoni:

+381 64 862 92 14


Podeli oglas!

2 thoughts on “Radnik D.O.O – Hrvatska

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.