PDV Inžinjering D.O.O. Srbija

Kompanija PDV Inženjering D.O.O. iz Srbije zapošljava radnike na izvođenju bravarsko-zavarivačkih, termoizolaterskih i skelarskih radova. Osnovana je 2015. godine pod sloganom “Kvalitet, preciznost, pouzdanost.” koji svojim radom svakodnevno opravdava. Kao dokaz pouzdanosti ova firma iza sebe ima preko stotinu uspešno realizovanih projekata, jedanaest međunarodnih sertifikata za poslovanje i preko dve stotine pedeset redovnih zaposlenika. Kompanije je sertifikovana po nizu ISO standarda, a poseduje i licencu za izvođenje termotehničkih, termoenergetskih, procesnih i gasnih instalacija za termoelektrane.

Glavnu delatnost kompanija obavlja na termoelektranama, rafinerijama i drugim industrijskim objektima, a usluge koje najčešće pruža su u sferi skelarskih, limarsko-fasaderskih, termoizolatorskih i bravarsko-zavarivačkih radova. Svim radnicima obezbeđeni su vrhunska oprema, alati I mašine za rad.

PDV inženjering DOO ima i svoja predstavništva u Nemačkoj i Hrvatskoj sa kojima tesno sarađuje. Kompanije je okrenuta osposobljavanju stučnog kadra za ova deficitarna zanimanja, te većina njihovih radnika već ima sve adekvatne sertifikate i licence usmerene na poboljšanje kvaliteta njihovog rada. Pored toga, ulaže se i u povećanje bezbednosti na radu, kao i zaštite životne sredine.

Agencija Novotek Radna Snaga D.O.O. vrši usluge spoljašnjeg sektora za zapošljavanje za PDV inženjering DOO. To uključuje regrutovanje, predselekciju i pripremu adekvatnih kandidata. Ova agencija poseduje Licencu Ministarstva, te se posebna pažnja poslevećuje da se zapošljavanje vrši u skladu sa zakonom Republike Srbije.

Potražuju se kandidati sa iskustvom u sledećim poslovima:

termoindustrijska izolacija cevi

montaža i demontaža skela

bravarija

zavarivanje

Zainteresovanim radnicima obezbeđen je smeštaj i garantovana je redovna isplata.

Ukoliko tražite posao u renomiranoj firmi, spremni ste da napredujete i posvetite se izvođenju najkvalitetnijih radova u oblasti termoizolaterski, bravarskih i skelarskih radova, možete se prijaviti putem mejla posaonovotek@gmail.com ili nazvati naše agenste za zapošljavanje. Usluge Agencije su besplatne za sve kandidate.

Kontakt telefoni:

Zorica Živković +381 64 863 86 35

Anđela Labat +381 65 343 40 32


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.