GRADITELJSTVO TOMIĆ

Dobrodošli u Graditeljstvo Tomić, gde svaki zid i svaki temelj nisu samo građevinski elementi, već i deo njihove stručnosti i posvećenosti stvaranju vašeg savršenog doma. Kompanija je smeštena u prelepim krajevima Hrvatske, ne samo da gradi zgrade već i snove

Agencija Novotek Radna Snaga d.o.o. specijalizovana je za pomoć u pronalaženju posla.

Kompaniji Graditeljstvo Tomić posredničke usluge u vezi zapošljavanja novih radnika pruža licencirana agencija Novotek Radna Snaga D.O.O.

Šta čini Graditeljstvo Tomić jedinstvenim?

Iskustvo i Pouzdanost: Sa dugogodišnjim iskustvom, Graditeljstvo Tomić postalo je sinonim za pouzdanost i stručnost u građevinskoj industriji.

Posvećenost Kvalitetu: Kvalitet je naša odlika. Koristimo najkvalitetnije materijale i najmoderniju opremu kako bismo obezbedili izuzetne rezultate.

Tim Stručnjaka: Naš tim čine stručnjaci sa dubokim znanjem i strašću prema građevinskoj umetnosti. Radimo zajedno kako bismo svaki projekat podigli na viši nivo.

Odgovornost prema zaposlenima: Svestrana briga o našim radnicima je ključ našeg uspeha. Obezbeđujemo smeštaj, obroke i radne uslove koji podstiču produktivnost.

Otvorena radna mesta –

Zidari i Tesari:

Graditeljstvo Tomić trenutno traži stručnjake u oblasti zidarije i tesarije .

Nudimo vam:

Smeštaj i hrana: Obezbeđujemo smeštaj za naše radnike i dva obroka dnevno.

Rad u dinamičnom dimu: Pridružite se timu stručnjaka i radite na uzbudljivim projektima širom Hrvatske.

Mogućnosti za Razvoj Karijere: U Graditeljstvu Tomić, cenimo vaše ambicije i pružamo prilike za vaš profesionalni razvoj.

Ako želite biti deo naše priče o uspehu i doprineti stvaranju kvalitetnih građevinskih projekata, pošaljite svoj CV na posaonovotek@gmail.com ili nas kontaktirajte +381 65 343 40 36.


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.