Index Nosluš D.O.O – Slovačka

Novotek Radna Snaga je licencirana agencija za zapošljavanje u zemlji i inostranstvu. Potražuje viljuškariste za rad u Slovačkoj. Sedište firme je u Nitri, gradu u zapadnom delu države. Usluge naše agencije su besplatne za sve zainteresovane kandidate.

Firma Index Nosluš D.O.O. je ozbiljna firma koja posluje dugi niz godina i zapošljava ljude sa prostora bivše Jugoslavije. Nudi legalan rad, sa prijavom u radni odnos. Poslodavac izradjuje radnu i boravišnu dozvolu o svom trošku. Potpisuje se ugovor o radu, što podrazumeva da zaposleni platu prima preko računa, kao i da dobija doprinose za zdravstveno i penzono osiguranje.

Viljuškaristi vrše utovar praznih kontejnera u kamione, isporučuju robu iz skladišta na proizvodnu liniju i svojim prevoznim sredstvom vršte utovar i istovar materijala iz kamiona u magacin. Voze se isključivo bočni viljuškari. Iskustvo na bočnom viljuškaru nije presudno, jer svi zaposleni, pri samom dolasku u firmu imaju kratku obuku. Cilj je da se upoznaju sa uslovima rada, kolektivom i da savladaju rad na bočnim viljuškarima. Poželjno je da kandidati koji žele da se prijave za posao imaju najmanje tri meseca iskustva na viljuškaru.

Poslodavac svojim zaposlenim obezbedjuje smeštaj koji se nalazi na četiri minuta pešaka od fabrike. Svaka soba u smeštaju ima zasebno kupatilo, a svaki sprat svoju kuhinju. Time se funkcionalnost podiže na jedan viši nivo.

Radno vreme je 8 sati dnevno, a radi se u dve smene. Prepodnevna smena ujutru od 6h do 14:15 i popodnevna od 14:15 do 22:30. Zaposleni imaju 13. platu i finansijski doprinos za obrok koji se uplaćuje na račun korisnika. Nude se brojni mesečni i godišnji bonusi, kao i mogućnost prekovremenog rada. Svi zaposleni imaju priliku da napreduju i usavršavaju se.

Ukoliko ste zainteresovan za legalan radi u Slovačkoj i saradnju sa proverenim poslodavcima možete se prijaviti putem mejla posaonovotek@gmail.com ili nazovite naše agente za zapošljavanje na sledeće brojeve telefona.

Kontakt telefoni:

Kristina Vulović – +381 60 343 40 31

Aleksa Nedeljković – +381 65 343 40 36


Podeli oglas!

2 thoughts on “Index Nosluš D.O.O – Slovačka

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.