Potrebne konobarice/šankerice/servirke za rad na hrvatskom primorju

Licenciranoj Agenciji za zapošljavanje Novotek manpower potrebne konobarice/šankerice/servirke za rad na hrvatskom primorju.

Prijava za ovu poziciju je besplatna, bez ikakvih troškova zapošljavanja.

Poslodavac obezbeđuje radnu i boravišnu dozvolu, lekarski pregled, socijalno, penziono i zdravstveno osiguranje. Rad je siguran i legalan. Poslodavac je dužan da obezbedi smeštaj i prevoz do posla.

Konobari/konobarice poslužuju hranu i piće u ugostiteljskim objektima. Od gostiju primaju narudžbe, prenose ih osoblju u kuhinji ili na šanku i vode računa o tome da goste što brže i što kvalitetnije ugoste. Postavljaju stolove i pospremaju ih nakon upotrebe i naplaćuju usluge.

Šankeri/šankerice za šankom pripremaju i poslužuju pića i isporučuju ih konobarima koji ih poslužuju gostima za stolovima.

Serviri/servirke planiraju i pripremaju salu za usluživanje, poslužuju goste, vrše završne radove u sali za usluživanje i vode računa o ispravnosti ugostiteljskog inventara.


Podeli oglas!

One thought on “Potrebne konobarice/šankerice/servirke za rad na hrvatskom primorju

 1. Dobro veče,
  Javila bih se na ovaj oglas radnika za sređivanje plaže.
  Takođe mogu spojiti lepo i korisno, vežbe lagane za tinejdžere i dame do 55god.-aquabic se zove i isključivo se radi sa starijima u dubini bačena do struka. Bukvalno kao Yoga u vodi. Naravno ujutru pred doručak uz svitanje lagane vez ice istezanja i šetnje po kamenju, ceo program,jer u današnje svi ‘veći procenat’ se podmladjuju i leče hemiji a ovo su drevne kineske kulture, najbogatije kulture koje zaista imaju efekta a i samo more je filter za detos.
  Poslala bih ja svoj CV nema opcije ali možemo i pozivom. Ja sam iz Svilajnca, nisam znala da ste iz Jagodine, prekjuče sam bila po uverenje..
  U redu,
  Srdačan pozdrav,
  Čujemo se, pozdrav

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.