Konobar posao u EU

Novotek Radna Snaga je licencirana agencija za zapošljavanje u zemlji i inostranstvu koja potražuje kandidate u oblasti ugostiteljstva na poziciji kuvara, roštilj majstora i pica majstora, na hrvatskom primorju. Usluge agencije Novotek su besplatne za sva lica koje traže posao.

Poslodavac zainteresovanim kandidatima o svom trošku izrađuje radnu i boravišnu dozvolu za legalan rad u Hrvatskoj, sa prijavom u radni odnos. Pored izrade vize, poslodavac pokriva i troškove smeštaja. Smeštaj je kolektivan i podrazumeva uslove koji ispunjavaju funkcionalan boravak. Obezbedjen je i obrok. Isplata je na mesečnom nivou, u celosti preko računa, a zaposleni ima doprinose za penziono i zdravstveno osiguranje.

Potražuju se kuvari sa iskustvom u pripremanju mediteranske kuhinje, toplih i hladnih jela. Kuvar ima zadatak da pripremi što raznovrsnija i ukusnija jela u čijoj će degustaciji gosti uživati. Koliko je bitan ukus, toliko je bitno i dekorisanje. Roštilj majstori treba da imaju iskustva u pripremanju specijaliteta od mesa i ribe. Akcenat je na ribi, jer su u pitanju primorski krajevi gde se pretežno konzumiraju plodovi mora. Pica majstori treba da poznaju pripremu različitih vrsta pica i pasti. Pica je jelo koje je popularno u celom svetu i gosti iz svih krajeva treba da uživaju u njenom ukusu. Važno je naglasiti da svi zaposleni imaju obavezu održavanja higijene radnog prostora i brige o ispravnosti namirnica koje koriste za pripremu hrane.

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti putem mejla posaonovotek@gmail.com ili pozvati nekog od naših agenta u zapošljavanju koji su tu za Vas u bilo kom trenutku.

Kontakt telefoni:

+381 65 343 40 31

+381 60 343 40 31


Podeli oglas!

One thought on “Konobar posao u EU

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.