Operateri u auto-industriji za rad u Mađarskoj

Licenciranoj Agenciji za zapošljavanje Novotek manpower potrebani operateri u auto-industriji za rad u Mađarskoj.

Prijava za ovu poziciju je besplatna, bez ikakvih troškova zapošljavanja.

Rad je siguran i legalan. Poslodavac je u obavezi da obezbedi radnu i boravišnu dozvolu, lekarski pregled, socijalno, penziono i zdravstveno osiguranje. Poslodavac obezbeđuje smeštaj i prevoz do posla, kao i radno odelo i potreban alat. Poslodavac je u obavezi da organizuje obuku zaštite na radu.

Posao operatera u proizvodnji podrazumeva: sastavljanje i završnu obradu proizvoda (auto sedišta, kablova, električnih aparata itd.), nadgledanje automatske i poluautomatske operacije mašina (različite proizvodne linije, prese itd), manuelnu i vizuelnu kontrolu kvaliteta i fukncionalnosti proizvoda, pakovanje, lepljenje etiketa na gotove proizvode, osiguravanje da se ne oštete, skladištenje proizvoda na palete i dalji prenos materijala i dobara, pripremu pre slanja, beleženje i ažuriranje podataka korišćenjem skenera, u skladu sa instrukcijama supervizora, regularni servisi i popravke manjih oštećenja, obaveštavanje odgovorne osobe.

Opis konkretne pozicije može da se razlikuje od fabrike do fabrike.


Podeli oglas!

12 thoughts on “Operateri u auto-industriji za rad u Mađarskoj

  1. Radio sam u autoindustriji u Slovačkoj 3meseca( Seoyon E-HWA, Považská Bystrica)i u Češkoj 15 meseci (Cie Metal, Valašské Meziříčí) i 3 meseca(TI AUTOMOTIVE, Mlada Boleslav).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.