Diplomirani građevinski inženjer sa iskustvom za rad u EU

Licenciranoj Agenciji za zapošljavanje Novotek manpower potreban Diplomirani građevinski inženjer sa iskustvom za rad u EU.

Prijava za ovu poziciju je besplatna, bez ikakvih troškova zapošljavanja.

Rad je legalan i siguran, a poslodavac je u obavezi da obezbedi radnu i boravišnu dozvolu, lekarski pregled, socijalno, penziono i zdravstveno osiguranje. Takođe su obezbeđeni smeštaj i prevoz do posla. Za svakog radnika se organizuje obuka zaštite na radu. Radnik dobija radno odelo i potreban alat.

Građevinski inženjeri posle detaljnih analiza o izvođenju radova koje prikazuju u nacrtu planiraju i nadziru izgradnju objekata: visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje. Rad građevinskog inženjera je najviše vezan za gradilište tj. za otvoren prostor.


Podeli oglas!

3 thoughts on “Diplomirani građevinski inženjer sa iskustvom za rad u EU

 1. Građevinski inženjer visokogradnje sa izvođačkom i projektantskom licencom i radnim iskustvom na pozicijama odgovornog izvođača i šefa gradilišta od preko 15 godina.
  Posedujem slovačke lične isprave.

 2. Postovani,

  Prijavljujem se ovom prilikom na pomenuti oglas za posao, kao i za oglas za posao u Njemackoj i Holandiji koje sam pronasla na Vasem sajtu.
  Zeljela bih da naglasim da se na date oglase prijavljujem zajedno sa svojim partnerom Dusanom Danilovicem, kojeg ste vec danas kontaktirali,i sa kojim bih voljena da nastavim zivot i rad u inostranstvu, pa me zanima da li postoji opcija da zajedno budemo angazovanina nekom od datih oglasa?
  Nadam se brzom i pozitivnom odgovoru od Vas.

  Srdacno,

  Tamara Dukic, spec.sci. gradj.

 3. Građevinski inženjer visokogradnje sa izvođačkom i projektantskom licencom i radnim iskustvom na pozicijama odgovornog izvođača i šefa gradilišta od preko 20 godina.
  Posedujem slovačke lične isprave

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.