Automehaničar za rad u inostranstvu

Licenciranoj Agenciji za zapošljavanje Novotek manpower potrebni automehaničari za rad u inostranstvu. Radi se najčešće u Evropskoj Uniju.

Prijava za ovu poziciju je besplatna, bez ikakvih troškova zapošljavanja.

Posodavac obezbeđuje smeštaj i prevoz do posla, radno odelo i sav alat. Za svakog radnika je organizovana obuka zaštite na radu. Poslodavac je u obavezi da za svakog radnika obezbedi radnu i boravišnu dozvolu, lekarski pregled, socijalno, penziono i zdravstveno osiguranje. Rad je siguran i legalan.

Glavni poslovi automehaničara su održavanje, popravka pojedinih sklopova i motora s unutrašnjim sagorevanjem, kao i generalni remonti vozila.

U velikim remontnim i servisnim radionicama automehaničar se specijalizuje za pojedine marke automobila, a ponekad se bavi samo pojedinim automobilskim sklopovima, npr. pogonskim agregatom, sistemom za kočenje, mjenjačima i slično.


Podeli oglas!

3 thoughts on “Automehaničar za rad u inostranstvu

  1. Dobar dan,zainteresovan sam za posao.
    Posedujem iskustvo od 4 godine u oblasti automehanike,vulkanizera za putnicki program kao i ponesto limarskog i farbarskog(samo osnove pripremanja povrsine za farbanje mada nije nikakav problem da se usavrsim za kratko vreme)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.