Instalateri vode, klime, grejanja i ventilacije sa EU dokumentima

Novotek Radna Snaga je licencirana agencija za zapošljavanje, čije su usluge besplatne svim kandidatima koji potražuju posao. Zapošljava radnike u zemlji i inostranstvu. Potražuje kvalifikovane ljude za rad u Hrvatskoj na poziciji instalatera vode, klime i grejanja.

Hrvatska firma zainteresovanim radnicima izrađuje radnu i boravišnu dozvolu na godinu dana. To podrazumeva legalan rad, sa prijavom u radni odnos od prvog radnog dana. Isplata je na mesečnom nivou preko računa, gde zaposleni imaju dobrinose za penziono i zdravstveno osiguranje. Firma posluje dugi niz godina i zapošljava ljude sa višegodišnjim iskustvom u ovom poslu. Poslodavac ima dugogodišnju saradnju sa kompanijama u Nemačkoj, tako postoji mogućnost izaslanstva na dalji rad u Nemačkoj. Plata zavisi kako od kvalifikacija kandidata, tako i od mesta rada.

Potražuju se instalateri sa iskustvom na pripremi elemenata za ugradnju, proučavanju nacrta po kojima se radi, utvrdjivanju potrebne količine materijala za realizaciju projekta i montiranju elemenata. Važno je naglasiti da su sastavni deo posla i popravke. Instalateri pre samog postupka ugradnje savijaju, režu i spajaju metalne cevi. Izrađuju prirubnice i oslonce, zatim montiraju celokupan sastav i ispituju njegov rad.

Poslodavac obezbedjuje smeštaj zaposlenima. Pored smeštaja, obezbedjen je i prevoz od smeštaja do posla. Radi se deset sati dnevno, šest dana u nedelji. Nedelja je slobodna. Zaposleni dobijaju određeni novčani iznos na mesečnom nivou koji pokriva jedan obrok dnevno.

Zainteresovani kandidati, sa iskustvom u ovom poslu koji žele legalan i siguran posao mogu se prijaviti putem mejla posaonovotek@gmail.com ili nazvati naše agente za zapošljavanje koji su Vam na raspolaganju u svakom trenutku na sledeće brojeve telefona.

Kontakt telefoni:

+ 381 64 862 92 14

+381 65 343 40 32


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.