Zavarivači i bravari posao – Srbija i EU

Agencija Novotek Radna Snaga ima otvorenu potražnju za bravarima, monterima i zavarivačima.

Agencija se bavi posredništvom pri zapošljavanju u različitim sferama poslovanja na teritoriji čitave Evrope. Radi po ugovoru sa poslodavcem kao spoljašnji sektor za zapošljavanje, te usluge agencije uključuju pronalaženje, selekciju i pripremu kandidata za adekvatna radna mesta. Agencija ima licencu Ministarsva za radi i zapošljavanje Republike Srbije, što svim kandidatima garantuje legalan rad.

Svi poslodavci svojim radnicima obezbeđuju izradu radne i boravišne dozvole, potipisivanje radnog ugovora i redovnu isplatu. Uz to, obezbeđeni su i smeštaj, hrana i prevoz do posla, kao i adekvatna radna i zaštitna oprema i radni alati.

Zapošljavamo na teritoriji Srbije, Hrvatske, Nemačke, Belgije, Holandije i drugih evrposkih zemalja radnike sledećih profila:

  • Bravare montere sa iskustvom na montiranju teških čeličnih konstrukcija, kapija, ograda, hala, bindera, limova, kao i cevi. Posao zahteva veštinu u savijanju i oblikovanju, kao i bušenju, rezanju i brušenju metala. Neophodno je rukovanje svim alatima.

  • Bravare flanš-montere sa iskustvom na instalaciji, montaži i demontaži flanš cevi, prirubnica i pumpi.

  • Zavarivače sa iskustvom elektro zavarivanja pri termoelektrani. Zahteva se poznavanje rada na mlinovima i zavarivanja kanala sa aerosmešama toplog i hladnog vazduha

  • Zavarivače sa iskustvom u zavarivanju MIG, MAG i REL postupkom na crnim materijalima, konstrukcijama, kotlovima, kapijama, ogradama i ostalom. Neophodno je poznavanje izrade i poravke visokonapregnutih konstrukcija,

  • Zavarivače sa iskustvom u zavarivanju MIG, MAG i REL postupkom na cevima i cevima pod pritiskom. Poželjno je da je kandidatima sniman var i da imaju poznavanje izometrije cevi.

  • Zavarivače sa iskustvom u zavarivanju TIG postupkom. Porebno je poznavanje varenja na aluminijumu, magnezijumu, bronzi, najčešče volframom, argonom i helijumom.

Imamo otvorenih radnih mesta u termoelektanama, rafinerijama, naftovodima, pri građevini, u brodogradnji, mostogradnji i svim sferama koje pokrivaju metalsku struku. Poželjno je poznavanje tehničke dokumentacije svih zaposlenih. Bezbednost na radu je na prvom mestu, tako da svi kandidati pre početka rada moraju proći lekarski pregled i adekvantu obuku zaštite na radu.

Ukoliko ste zainteresovani možete se prijaviti putem mejla posaonovotek@gmail.com ili nazvati naše agente za zapošljavanje.

Kontakt telefoni:

Zorica Živković – +381 64 863 86 35

Anđela Labat – +381 65 343 40 32


Podeli oglas!

2 thoughts on “Zavarivači i bravari posao – Srbija i EU

  1. Повратни пинг: Kako se montiraju kapije? - Okov 009 Šabac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.