Hrvatska posao – zidari, tesari, armirači, fasaderi

Licenciranoj Agenciji za zapošljavanje Novotek radna snaga potrebni zidari, tesari, armirački, fasaderi za rad u Hrvatskoj.

Zidar postavlja temelje, gradi zidove, stubove, mostove, tunele i slično. Osim zidanja postavlja hidroizolaciju, kanalizaciju, otvore za vrata i prozore. Posao podrazumeva i zidanje pojedinačnih elemenata građevine i njihovo povezivanje u tvrdu i stabilnu konstrukciju.

Posao tesara podrazumeva obradu drveta i izradu elemenata od drveta, izradu i sastavljanje drvenih konstrukcija na gradilištu i ostale drvenarije. U posao im spada i montiranje skela i radnih platformi, oplate za sve vrste konstruktivnih i nekonstruktivnih elemenata na objektu.

Armirači prema nacrtima seku, savijaju, povezuju i postavljaju armaturu koja se potom kalupima zaliva mešavinom cementa, šljunka, vode i raznih dodataka. Koriste ručne alate ili posebne mašine za čišćenje, rezanje i savijanje.

Posao fasadera podrazumeva izradu novih fasada, saniranje i restauraciju oštećenih fasada i izradu i postavljanje fasadne dekoracije od gipsa, tvrdog poliuretana i morta.


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.