VODOLIM

Kompanija VODOLIM iz Hrvatske zapošljava radnike na izvođenju građevinskih radova.

Vodolim je već dugi niz godina prisutan na tržištu i ima svoje središte u Donjoj Stubici. Kompanija je osnovana 1973. godine, što potvrđuje njen dugogodišnji  rad i iskustvo u industriji.

Licencirana Agencija Novotek Radna Snaga D.O.O. vrši usluge posrednika pri zapošljavanju za VODOLIM.

Potražujemo kandidate sledećih kvalifikacija:

  • Vodoinstalatere
  • Vozače C kategorije
  • Instalatere parnog grejanja

Ako posedujete odgovarajuće veštine i znanje, otvoreni smo za saradnju i vašu prijavu.

Naša agencija je posvećena pronalaženju najboljeg mogućeg kadra za svaku firmu s kojom sarađujemo. Kroz usluge posredovanja pri zapošljavanju, mi pomažemo kandidatima da pronađu odgovarajuće zaposlenje, a kompanijama poput Vodolim-a da nađu kvalifikovane radnike.

Kada je u pitanju saradnja sa kompanijom Vodolim, obezbedili smo sve neophodne korake kako bismo olakšali proces zapošljavanja. Naša agencija obavlja predselekciju i pripremu kandidata, dok će konačan odabir biti vršen od strane predstavnika Vodolim-a. Takođe, želimo da naglasimo da se sve usluge obavljaju u skladu sa zakonima Republike Srbije i Hrvatske, pružajući legalno zapošljavanje za sve kandidate.

Ako želite da se prijavite za neku od pozicija u Vodolim-u ili imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem mejla na posaonovotek@gmail.com ili nas nazovite naše agente za zapošljavanje na

+381 60 343 40 36

Očekujemo vašu prijavu i radujemo se budućoj uspešnoj saradnji sa vama i sa kompanijom Vodolim!


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.