Novotek Energy D.O.O. Zagreb

Kompanija Novotek Energy D.O.O. je Zagrebačko – Beogradska kompanija čije je sedište u Beogradu i Zagrebu,  zapošljava radnike metalske struke ( bravari, bravari cevari, bravari monteri, zavarivači svih tipova zavarivanja ), građevinske struke ( GRUBA GRADNJA -armirači, zidari, tesari, radnici niskogradnje, UNUTRAŠNJI GRAĐEVINSKI RADOVI – fasader – termo izolacije, fasader – staklene ili ventilirajuće fasade, ELEKTRIČARI – industrijski elektromonter  ), antikorozivne zaštite ( farbari, peskireri, industrijski špriceri ), elekto struke i keramičare.

VISINSKI RADNICI – alpinisti

MONTERI TELEKOMUNIKACIONIH SISTEMA – 4G i 5G mreža za rad u Hrvatskoj i Nemačkoj

Posluje na teritoriji Republike Srbije, Hrvatske, Belgije, Holandije, Nemačke,  Sudana i na teritoriji Ruske federacije. 

Agencija za zapošljavanje Novotek radna snaga D.O.O. u ime kompanije vrši predselekciju kandidata, gde od kandidata očekuje da razgovor za posao i predstojeće radne obaveze obavlja u skladu sa moralnim principima i ljudskim vrednostima. Usluge naše agencije su besplatne za sva lica koja potražuju posao.

Zapošljavanje se vrši po Zakonu Republike  Hrvatske.

Novotek Energy potražuje kandidate sledećih kvalifikacija :

 Zavarivač (radovi zavarivanja metalnih konstrukcija, elektrolučno zavarivanje (REL,MIG,MAG) argonsko (TIG) na nivou predviđenog atesta, plinsko zavarivanje, rad na visini, rad u skučenom prostoru)

 Bravar (monter, cevar, zavarivač), montaža i demontaža elemenata metalnih konstrukcija i panela, rad na mehaniziranim strojevima za savijanje i rezanje metalnih konstrukcija,cevovoda, obeležavanje i krojenje bravarskog  materjala,zavarivanje-CO2 i elektro,rad na visini i u skučenim prostorima)

 Tesar (obrada drvene građe i građevinskih konstrukcija,izrada krovnih konstrukcija,izrada skela,oplata,rad na visini)

 Armirač (priprema armature, postavljanje i spajanje,povezivanje  čeličnih šipki,konstrukcija u kalupe(oplate),rad na visini)

 Zidar (zidanje ciglom i drugim građevinskim materjalom,betoniranje, montaža i demontaža zidova,postavljanje skela,oplata,gletanje zidova,fugovanje)

 Keramičar (postavljanje završnih zidnih i podnih keramićkih i kamenih obloga,nanošenje lepka i masa na zidove i podove,postavljanje keramičkih ploča,gletovanje i fugovanje zidova)

 Elektromonter (montiranje i održavanje električnih instalacija i oprema,razvod električnih instalacija, montaža i spajanje priključnih mesta i rasveta, postavljanje temeljnog uzemljenja,štemovanje i postavljanje elektro kablova,rad na trafo stanicama,rad na elektro postrojenjima  visokog napona,rad na vetro parkovima)

 Bojadiser (poslovi antikorozivne zaštite metalnih konstrukcija, bojenje četkom, valjkom i preko mehaniziranih  alata,čišćenje konstrukcija, rad na visini)

 Peskirer (poslovi peskarenja metalnih konstrukcija,čišćenje konstrukcija pre bojenja)

– Spricer – industrijsko farbanje, odnosno nanošenje aplikacije sa pumpama visokog pritiska

Uslovi rada i života zaposlenika :

– Zapošljavanje radnika se vrši na teritoriji Hrvatske, Belgije, Holandije i Nemačke, na legalan način uz izradu radne i boravišne dozvole na godinu dana o trošku poslodavca, pri čemu je kandidat zdravstveno i socijalno osiguran.

– Kandidatima je obezbeđen adekvatan smeštaj i prevoz do posla.

– Kandidatima je obezbeđena osnovan plata po zakonu Republike Hrvatske, nadoknada za terenski rad i hranarinu.

– Kandidatima je obezbeđena  radna oprema i alati

Zainteresovani kandidati za gore navedene poslove mogu kontaktirati kolege iz naše službe zapošljavanja pozivom na navedeni broj telefona ili putem mejla posaonovotek@gmail.com.

Naša služba zapošljavanja ima licencu za rad u zapošljavanju od nadležnog ministarstva za rad Republike Srbije i usluge zapošljavanja lica koja traže posao su besplatne. Na tome gradimo poverenje, s tim u vezi očekujemo od  potencijalnih kandidata da razgovor za posao obavljaju savesno i u skladu sa osnovnim ljudskim načelima.

Zorica Stefanovic : +381 (0) 64 86 38 635


Podeli oglas!

One thought on “Novotek Energy D.O.O. Zagreb

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.