Potrebni ugostiteljski radnici za rad u Evropskoj Uniji

Licenciranoj Agenciji za zapošljavanje Novotek radna snaga potrebni konobari, šankeri, kuvari, roštilj majstori i pomoćni radnici. Radi se u Evropskoj Uniji.

Konobar postavlja stolove i poslužuje hranu i piće u ugostiteljskim objektima i trudi se da svojom korektnom uslugom boravak gostima učini što ugodnijim.

Posao šankera podrazumeva pripremu i posluživanje pića ili isporuku konobarima koji ih poslužuju gostima. Pored toga vode računa da šank bude snabdeven pićima i drugim namirnicama, koje poslužuju. Takođe održavaju higijenu šanka.

Kuvari moraju poznavati recepte retkih i specifičnih jela, usklađenost namirnica kako bi napravili svoje specijalitete. Kuvar vodi računa o odabiru namirnica koje će kombinovati u toku pripremanja specijaliteta, odabiru načina pripremanja, kao i aranžiranje gotovog jela.

Posao roštilj majstora obuhvata pripremu, pečenje i posluživanje raznih vrsta mesa, povrća i drugih namirnica na roštilju, uz održavanje higijenskih standarda i zadovoljstvo mušterija.

U zadatke pomoćnog radnika u kuhinji spadaju čišćenje i priprema namirnica, učešće u pripremi hrane i njenom serviranju, čišćenje, sortiranje i odlaganje kuhinjskog alata i posuđa, održavanje higijene radnog mesta, trebovanje namirnica i briga o njihovom pravilnom skladištenju.

Kontakt telefon: +381653434037


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.