Potrebni radnici za rad na dalekovodima

Licenciranoj Agenciji za zapošljavanje Novotek Radna Snaga potrebni radnici za rad na dalekovodima. Poželjno iskustvo u radu na visini.

Radnik na dalekovodu je osoba koja se bavi održavanjem, popravkom, instalacijom i nadzorom elektroenergetskih sistema i opreme na visokonaponskim dalekovodima. Radnik na dalekovodu redovno proverava i održava elektroenergetske linije i opremu kako bi se otkrili potencijalni problemi i osigurala pouzdana isporuka struje. Kada dođe do kvara ili oštećenja na dalekovodu, radnik je odgovoran za popravku ili zamenu oštećenih komponenti, uključujući izolatore, provodnike i stubove.  Može biti angažovan u postavljanju novih dalekovoda, što uključuje postavljanje stubova, ugradnju provodnika i povezivanje opreme.Takođe izvodi testiranja i dijagnostiku elektroenergetskih sistema kako bi identifikovao probleme i otklonio ih pre nego što dođe do ozbiljnijih kvarova. Često radi na visini, što zahteva dobru ravnotežu, upotrebu zaštitne opreme i veštine za siguran rad na stubovima i dalekovodima.

Da bi bio uspešan, radnik na dalekovodu mora imati tehničko znanje o električnim sistemima i opremi, kao i razumevanje električnih šema i tehničkih specifikacija

Održavanje visokog nivoa bezbednosti je od suštinskog značaja. Radnik na dalekovodu pridržava se svih sigurnosnih procedura i propisa kako bi zaštitio sebe i druge od potencijalnih opasnosti.

Kontakt teleon: +381653434041


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.