Potrebni moleri za rad u Nemačkoj

Potrebni moleri sa iskustvom za rad u Nemačkoj. Smeštaj je obezbeđen, kao i radna dozvola, prevoz, radno odelo. Posao je legalan te će radnici – moleri biti prijavljeni na penziono i socijalno osiguranje.

Od 28.10.2015. zakonski uslovi za pristup nemačkom tržištu rada za državljane i državljanke Srbije su ublaženi: Od 01.01.2016. do 31.12.2020. ljudi iz Srbije u Nemačkoj mogu da dobiju boravišnu dozvolu za sva zanimanja, obuke i pomoćne aktivnosti. Ovo važi i ako nemate profesio- nalnu kvalifikaciju ili Vaša profesionalna kvalifikacija nije priznata u Nemačkoj. Iz ovoga se izuzimaju poslovi sezonskih radnika ili radnica.

Moler (od nemačkog der Maler), majstor zanatlija koji popravlja, uređuje ili ukrašava zidove. Moler se bavi grubim i finim uređivanjem zidova:
• Grubim radovima se malteriše neravan i neuređen zid tako da se pokriju velike neravnine i udubljenja.
• Pod finim radovima molera se podrazumeva rad gde su neravnine manje od tri milimetra: gletovanje i krečenje malterisanih površina (nanošenje belog ili bojenog kreča) ili farbanje zidova raznim farbama (bojama).


Podeli oglas!

12 thoughts on “Potrebni moleri za rad u Nemačkoj

 1. Postovani
  Zainteresovan sam za prijavu na ovo radno mesto.Imam iskustva u krecenju i veoma sam vest,pedantan i brz.
  Imam 28 godina,zdrav ps9ihofizicki,neosudjivan,bivsi profesionalni vojnik,po struci tehbicar za masinsko kompjutersko konstruisanje/cnc/.
  Odlicno govorim engleski i osrednje nemacki/jos ucim ali mi ide perfektno/
  Voleo bih da radim u Nemackoj ili Austriji.

  Viber,mob.+381695449285

 2. zovem niko se ne javlja ,45 imam i jedino mogu reci da sam profesionalac nisam neki pocetnik znam nemacki i eng radim i marmorine i razne deko stuko tehnike saharu tranventino spatulate i jos sve ostalo sto postoji na gradjevini od majstorskih stvari preko 20 god iskustva temelj krov kljuc u ruke da nezvucim malo glupo kad ovo kazem moze provera na licu mesta za sve stojim iza toga sto sam napisao idem za nemacku uskoro ali bih pre svega radio ko moler jer mi se trenutno neradi drugo dosadi malter i zidanje solovanje itako to poz i svako dobro

 3. zaintereseovan sam za posao molera…radim te poslove 15 godina…radim sve sto se tice molerskih radova a isto tako radim i gipsarske i fasaderske radove to jest sve sto kod nas rade moleri…..ako imate mogucnost da me povezete sa poslodavcem u nemackoj koji bi me legalno primio…..inace imam termin u okotobru za nekvalifikovanu radnu snagu po pravili za zapadni balkan…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.