Potrebni mehatroničari

Licenciranoj Agenciji za zapošljavanje Novotek manpower potrebni mehatroničari. Neophodna je završena škola za mehatroničara ili najmanje 2 godine iskustva.

Obezbedjujemo: prijavu radnog odnosa, radnu i boravišnu dozvolu, obezbedjen smeštaj,organizovan prevoz. Od ponedeljka do petka se radi od 07:00 do 15:00h. Subotom se radi povremeno i plaća se 50% više.

Mehatroničar je stručnjak koji se bavi integracijom i održavanjem mehaničkih, električnih, elektronskih i računarskih sistema u industriji. Njegova uloga uključuje projektovanje, montažu, održavanje i popravku mehatroničkih sistema, kombinujući znanje iz mehanike, elektronike i informatike. Mehatroničar često radi s automatizovanim sistemima, robotima i drugim uređajima visoke tehnologije. Ovaj profesionalac analizira i rešava probleme povezane s mehatroničkim sistemima, prati tehnološke inovacije i implementira poboljšanja kako bi obezbedio efikasno funkcionisanje industrijskih procesa. Mehatroničar takođe sarađuje s inženjerima i tehničkim timovima kako bi optimizovao performanse i održao visok nivo pouzdanosti sistema.

Kontakt telefon: +381653434041


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.