Tesar za rad u Nemačkoj

Potrebni TESARI sa iskustvom za rad sa metalnim oplatama (Peri,Doka,klasika) u Nemačkoj i drugim zemljama EU. Mogu svi pasoši, povoljnost imaju sa EU papirima. Smeštaj i prevoz do posla obezbedjeni. Prijava i ugovor o radu , kao i pripadajući porezi i doprinosi na teret poslodavca. Rok oglasa neograničen .

Agencija za zapošljavanje u zemlji i inostranstvu NOVOTEK manpower je licencirana Agencija za poslove zapošljavanja , može se naći na sajtu ministrstva za rad i zapošljavanje Republike Srbije

U sklopu usluga zapošljavanja , povezivanja ponude i tražnje na tržištu rada NAŠA Agencija saradjuje sa renomiranim kompanijama u ZEMLJI i INOSTRANSTVU iz svih industriskih sfera poslovanja, obrazovanja, medicine, transporta kao i drugih stručnih/ne stručnih odnosno kvalifikovanih i ne kvalifikovanih radnih pozicija .

  • Svi potencijalni kandidati mogu kod nas dobiti UVEK ponudu za posao ili zapošljenje .
  • Usluge zapošljavanje su besplatne
  • Insistiramo na kandidatima koji su sigurni u sebe (znaju da obavljaju posao za koji potpišu ugovor o radu )
  • Svim kandidatima je obezbedjeno sve po ZAKONU O RADU U ZEMLJI GDE SE UPUĆUJU NA RAD (radna dozvola, boravišna dozvola,ugovor o radu, pripadajući doprinosi za zdravstveno i penzisko osiguranje , prevoz, smeštaj, lekarski pregled, potrebna oprema za rad na siguran način …)

Podeli oglas!