Tapetar za rad u inostranstvu

Oglas za posao Tapetar za rad u inostranstvu

Tapetar vrši presvlačenje i tapaciranje (postavljanje, aranžiranje i pričvršćivanje opruga, punjenje, postavljanje i pokrivanje materijalom okvira nameštaja; opremanje i pričvršćivanje presvlaka i mekog tapacirunga za sedišta i druge tapetarije nameštaja).
Tapetar prima porudžbe i upoznaje se s potrebnom dokumentacijom. Prema potrebi izrađuje nacrte i skice, priprema popis, te naručuje materijal i robu s kojom će raditi, te izrađuje okvirnu kalkulaciju troškova i vremena izrade. Potom priprema tekstil, prirodnu i veštačku kožu, gumu, punjenje, opružnu i običnu žicu, opruge, PVC i ostale materijale, označava i ucrtava izmerene veličine, kroji i izrezuje tapetarske (tekstil, prirodna i veštačka koža) i druge materijale (punjenje, podložne materijale, folije, papir).


Podeli oglas!

5 thoughts on “Tapetar za rad u inostranstvu

  1. Tapetar sa velikim radnim iskustvom, radio u vise industrija namestaja, bavio se reparaciom. Veliko iskustvo tapaciranja namestaja, krojenja i sivenja i jednim delom stolarije. Imam 52 godine nemam diplomu ali se sa ovim poslom bavim preko 30 godina tacnije od svoje 16te godine 😀

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.