Potrebni građevinski radnici za rad u Svilajncu

Licenciranoj Agenciji za zapošljavanje Novotek radna snaga potrebni radnici sledećih profila: vodoinstalater, bagerista / kombinirka, grejderisti, pomoćni radnik i šef gradilišta niskogradnje. Radi se u Svilajncu. Obezbeđen je smeštaj i dva obroka.

Posao vodoinstalatera je da postavlja vodovodnu i kanalizacionu instalaciju. Takođe montira cevovod (nivelisanje i postavljanje cevi u kanale), proučava planove i planira postavljanje cevovoda tako da bude u skladu sa drugim instalacijama.

Bagerista koji upravlja mini bagerom ili kombinirkom, izvršava kopačke radove kopanja kanala, temelja, bazena, jama , planiranje i krčenje placeva, transportuje određene količine zamljišta prema nalogu neposrednog rukovodioca. Vodi računa o ispravnosti mehanizacije i kontroliše opremu na radnoj mašini i samu mašinu.

Zadatak grejderiste je da očisti i izravna površinu i u ravnomernoj meri raspodeli nasip tla. Vozač grejdera obavlja svoj rad uzimajući u obzir pravila, načela i norme koje su navedene u opisu poslova. Kao što su: praćenje instrumenata, usklađenost sa potrebnim građevinskim propisima i propisima, praćenje projektne dokumentacije, pažljivo pridržavanje zadatka, poštovanje saobraćajnih pravila, čišćenje radne opreme, vođenje računovodstvene i izvještajne dokumentacije, pregled i održavanje mašine.

Pomoćni radnici pripremaju materijal za građevinske radove po zahtevu majstora, obavljaju poslove prenosa, utovara i istovara robe i druge transportne radove.

Šef gradilišta niskogradnje planira i nadzire izgradnju različitih objekata niskogradnje kao što su putevi, železničke pruge, tuneli, mostovi . Posao zahteva da učestvuje u svim fazama nastajanja
objekta. Pomaže u definisanju tehnologije građenja i rešavanju problema u izvođenju radova, proverava i dokazuje sigurnost i stabilnost objekta i sve zaključke prenosi u izveštaj.

Kontakt telefon: +381653434041


Podeli oglas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.