Posao u ugostiteljstvu na Malti

Licenciranoj Agenciji za zapošljavanje “Novotek radna snaga” potrebni su radnici u ugostiteljstvu: konobari, kuvari, šankeri, barmeni, čistačice, čistači bazena…

Šankeri za šankom pripremaju i poslužuju pića, a u većim ugostiteljskim objektima ih isporučuju konobarima koji poslužuju goste za stolovima. Brinu se o tome da šank bude snabdeven pićima i drugim namirnicama, koje poslužuju i održavaju higijenu.

Konobar obavlja pripremne radove pre posluživanja, održava uređaje i inventar ugostiteljskog posluživanja, postavlja stolove i poslužuje hranu i piće u ugostiteljskim objektima. Budući da su ustalnom i neposrednom kontaktu s gostima od šankera i konobara se očekuje korektna usluga sa ciljem da gostu boravak učine što ugodnijim.

Posao kuvara podrazumeva pripremu mnogobrojnih toplih i hladnih jela, odabir namirnica koje će kombinovati u toku pripremanja specijaliteta, odabir načina pripremanja, kao i aranžiranje gotovog jela. Kuvari moraju poznavati usklađenost namirnica kako bi napravili svoje specijalitete, ali i da znaju recepte retkih i specifičnih jela. Hrana koju pripremaju treba da bude i ukusna i lepo dekorisana.

Čistač bazena vrši temeljno i kvalitetno čišćenje svih prostorija i prostora koji su mu dodeljeni. Pri tome se rukovodi pravilima sanitacije i higijene za održavanje prostorija, pravilima čišćenja, pravilima za sigurnu upotrebu deterdženata i dezinfekcionih sredstava, pravilima za rad sanitarne opreme, pravilima i propisima za zaštitu rada i industrijske sanitacije.


Podeli oglas!

3 thoughts on “Posao u ugostiteljstvu na Malti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.